Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

Bărbatul care a crescut în orfelinat, iar acum are 50 de invenţii brevetate. Video-microfonul, noua invenție năstrușnică a lui Liviu Minescu

 

Liviu Minescu este inventatorul "Ansamblu de microfoane cu memorie, cu fir şi fără fir", iar acum este pregătit să-și vândă creația

Liviu Minescu, originar din Argeş,  a avut o copilărie zbuciumată însă s-a luptat cu viaţa, iar acum este unul dintre cei mai cunoscuţi inventatori de ansamble, microfoane cu memorie internă, baterii.

Cele mai cunoscute realizări ale sale sunt diplomatul cu energie electrică şi microfonul capabil să filmeze şi să stocheze mii de melodii.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani online le găseşti integral pe Antena Play: https://goo.gl/Wz5JNb. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe