Antena Căutare

"Barda cu care vă mâna în luptă s-a înmuiat". Puberu, cameramanul de la Neatza, îndrăgostit până peste cap: "Pentru acelea care l-au lăsat să îşi rătăcească mâinile pe sub tricourile voastre..."

Lacrimi şi emoţie, de cu dmineață în patoul matinalilor. Puberu a reuşit să-i dea peste cap pe Răzvan şi Dani. Dragostea te transformă! Nici măcar un colet nu poate sta în calea fericirii sale.

Lacrimi şi emoţie, de cu dmineață în patoul matinalilor. Puberu a reuşit să-i dea peste cap pe Răzvan şi Dani. Dragostea te transformă! Nici măcar un colet nu poate sta în calea fericirii sale.

Colegul Răzvan s-a ales fără! Rugăminţi peste rugăminţi, dar degeaba. Coletul nu a ajuns la matinal? De ce? Este foarte simplu:

"Mi se zbate ochiul ăsta în care am furnici. Cuvintele astea m-au ars pe timpan. Îmi este imposibil să te ajut, mă întâlnesc cu fata", povesteşte Răzvan. Iar Dani a ţinut un adevărat speech în memoria celui care a fost... burlacul Puberu. S-a dus:

"Să ne luăm rămas bun de la acest fost golan. A fost un băiat de nota 7. Dragele mele, pentru acelea dintre voi care l-au lăsat să îşi rătăcească mâinile pe sub tricourile voastre, în Centrul Vechi, poate nici acu nu ştiţi că l-aţi privit ochi în ochi, de unde priveşte vaca viţelul când îi face freza.

Pentru acelea care credeţi că aceasta căpetenie vă va mâna în luta, ei bine, a descălecat. Puberu nu mai e cine a fost. Barda cu care vă mâna în lupta s-a înmuiat. Este timpul să ne luăm rămas bun. Încă un burlac s-a dus".

Lavinia le-a dat "replica de cinema" matinalilor de la Neatza! Artista este într-o formă de zile mari, iar nou... Râzi cu lacrimi! Ce ascultă Dani Oțil, dimineața, în mașină: "Amalia, tu știi piesa "Bagaboantă-i soacră-mea&q...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x