Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:00Sacrificiul

Bella Santiago, show fabulos la „Neatza cu Răzvan și Dani”! Răzvan Simion a provocat-o să vorbească cu accent ardelenesc! Video

Bella Santiago, câștigătoarea „X Factor” în 2018, a cântat piesa „Pantera”, în ediția de miercuri a celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”, prezentându-se cu un look nou. Răzvan Simion a provocat-o să vorbească cu accent ardelenesc.

Bella Santiago, câștigătoarea „X Factor” în 2018, a făcut spectacol, cu piesa „Pantera”, în ediția de miercuri a celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Răzvan Simion a provocat-o să vorbească cu accent ardelenesc.

Artista a spus că a înregistrat piesa „Pantera” în Spania, unde a filmat și videoclipul.

„Piesa a fost făcută în Spania, cu un producător de acolo, și este pozitivă. Videoclipul a fost filmat tot în Spania”, a spus Bella Santiago.

Răzvan Simion a provocat-o să spună cu accent ardelenesc: „Bine, bine, da banii?”.

Bella Santiago a vorbit și despre soțul ei român, dezvăluind că se simte norocoasă că îl are alături de ea.

„Sunt foarte norocoasă cu el. Este întotdeauna alături de mine. El conduce, el vorbește cu toată lumea despre concerte și alte lucruri. El știe ce program am, iar eu trebuie doar să merg să cânt”, a mărturisit Bella Santiago.

Urmăriți clipurile de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!