Antena Căutare

Bella Santiago și-a luat permisul de conducere! De câte ori a dat examenul. „Am reușit când l-am dat în română” - Video

Bella Santiago, câștigătoare „X Factor” și „Te cunosc de undeva”, și-a luat permisul de conducere, după ce a dat examenul de mai multe ori, în engleză și în română.

Bella Santiago, frumoasa asiatică, adoptată deja de țara noastră, a povestit că a luat recent permisul, fiind proaspătă șoferiță, după ce a dat examenul pentru permis de trei ori în limba engeză și tot de atâtea ori l-a picat. Ultima oară l-a susținut în limba română și se pare că asta i-a adus permisul.

Alături de Jukebox, Bella Santiago a lansat single-ul „Când toată lumea sare" și mesajul: „Aruncă-ți grijile în aer și zbori". Au făcut show!

Invitații lui Răzvan și Dani au povestit despre proiectele lor și evenimentele la care vor participa. De 8 Martie vor fi prezenți la Constanța, unde vor cânta pentru toate doamnele și domnișoarele care vor sărbătorii Ziua Femeii.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Gura mare!”. Codin Maticiuc a fost făcut fericit de Ramona Olaru! Răzvan Simion și Dani Oțil n-au avut niciodată guri m... Dani Oțil a confundat-o pe Bella Santiago cu Maica Precista! Ce a făcut în fața ei te va face să râzi în hohote! „Ce-i a...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x