Antena Căutare

Beneficiile masajului cu bețe de bambus. Ce secrete dezvăluie Dan Bujor pentru un corp pregătit de vară

Dan Bujor a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre beneficiile unui masj cu bețe de bambus.

dan bujor la neatza cu razvan si dani Galerie
Dan Bujor a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre beneficiile unui masj cu bețe de bambus. | Antena 1

Pe lângă o dietă echilibrată și mult sport, un masaj făcut ca la carte poate ajuta orice femei să își recapete silueta, chiar la timp pentru sezonul estival.

Masajul cu bețe de bambus e acum la modă și e un ajutor de nădejde pentru îndepărtarea celulitei. Acest tip de masaj este unul benefic pentru circulație și va ajuta la eliminarea depozitelor de grăsime de pe coapse.

Dan Bujor se folosește de bețe de bambus pentru un masaj în profunzime al coapselor. Acest tip de masaj le ajută pe cliente să aibă o circulație îmbunătățită și să scape de celulită.

Citește și: Beneficii ale masajului corporal cu ulei de măsline

Cum funcționează masajul cu bețe de bambus

Dan Bujor, specialistul într-un astfel de mesaj, a spus că folosește mai multe tipuri de bețe de bambus, iar în funcție de circumferința lor, acestea sunt din ce în ce mai eficiente.

“Lucrez aproape tot corpul, îl lucrez de jos în sus. Ajut limfa să elimine mult mai mult surplusul de apă, să dreneze. După care și grija cu alimentația (…) și bineînțeles să bea apă, să facă și un pic de mișcare. Asta sunt cele mai eficiente”, spune Dan Bujor.

Pentru început, sunt recomandate 2 sau chiar 3 ședințe pe săptămână. Sub piele, retența de apă se elimină aproape instant și corpul se sculptează rapid.

Masajul cu bețe de bambus ajută la tonifiere, iar acest lucru se va putea observa după aproximativ 12 ședințe. Un astfel de masaj ajută și persoanele care au varice și pentru ele se folosește un alt tip de băț.

Dan Bujor a povestit că la sfârșitul fiecărei ședințe el le oferă mere clientelor lui pentru a le motiva să mănânce sănătos.

Masajul cu bețe de bambus nu este dureros și se simte ca o febră musculară.

Galette cu ciuperci și cremă de brânză. Rețeta Adrianei Rusu la Super Neatza, 4 aprilie 2022... Adda a adus emoție în platoul de la Super Neatza cu Răzvan și Dani cu povestea bolii sale. Prin ce a trecut și ce urmeaz...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x