Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI, ora 08.00

BiBi este noua senzație a muzicii românești! Are sute de mii de fani, la doar 16 ani!

 

La doar 16 ani, BiBi este revelația muzicii românești, dar și a mediului online. Artista face furori pe internet şi ar putea da lecţii oricui la capitolul promovare!

Artista spune că a fost într-o tabără de creație și astfel, în doar câteva ore și ajutată fiind de Andreas Carlsson, cel care a compus hituri pentru voci precum Celine Dion și Britney Spears, a reușit să scoată piesa „Friend Zone”, ce a fost imediat apreciată de fani!

Adolescenta are sute de mii de abonați pe canalul său de YouTube și zeci de milioane de vizualizări la clipurile sale! Urmărește clipul video de mai sus ca să mai multe despre BiBi, care a făcut show de zile mari la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe