Vreme frumoasă, zile libere, așa că romănii fac un grătar de Ziua Muncii, lucru devenit deja tradiție. Românii preferă mici și carne cu multă grăsime, dar pentru 1 Mai, ar fi bine să se gândească și la sănătate. Să cumpere o carne proaspătă, să aibă grijă la condimentele adăugate, să adauge și legume pe grătar și nu numai!
Vreme frumoasă, zile libere, așa că romănii fac un grătar de Ziua Muncii, lucru devenit deja tradiție. Românii preferă mici și carne cu multă grăsime, dar pentru 1 Mai, ar fi bine să se gândească și la sănătate. Să cumpere o carne proaspătă, să aibă grijă la condimentele adăugate, să adauge și legume pe grătar și nu numai!
Experiment. Uite cum poți să racești RAPID o sticlă de bere! Fii pregătit de 1 mai!...
Flavia Mihășan, amintiri din copilărie: ”Nu aveam timp să mă joc. Trist!”...