Antena Căutare

Burlacul Dani are teoriile lui! Zice așa: "Noi, bărbații, ne comportăm total altfel când suntem dezbrăcați fată de atunci când suntem îmbrăcați"

Sală, sport, prietenii, colegi, Răzvan, Dani și o dimineață în care subiectul de discuție principal devine imediat numai bun de dezbătut. Cum așa? Ei bine, al nostru burlac Dani vine cu o teorie despre bărbați.

Sală, sport, prietenii, colegi, Răzvan, Dani și o dimineață în care subiectul de discuție principal devine imediat numai bun de dezbătut. Cum așa? Ei bine, al nostru burlac Dani vine cu o teorie despre bărbați.

El zice așa! Comportamentul lor se schimbă atunci când sunt dezbrăcați față de când sunt îmbrăcați. Acest aspect a fost constatat cel mai bine în sala de sport, în vestiarul domnilor, atunci când trecerea se face la milimetru unul pe lângă celălalt.

Acum vine întrebare, tot de la Dani: Mă, la femei cum o fi?

Limba română? Nu și pe Facebook: Tu poți să citești asta? "Buna siara la toti cine ne spuni de une pot sa cupar un ... Nea Nicu ar fi împlinit 100 de ani! Cătălin Oprișan are cel mai tare banc cu Ceaușescu: "Grevă la fabrică. Se strig...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x