Antena Căutare

Camelia Bălțoi și Alexandra Tudor, dezvăluiri despre rubrica de sport a Observatorului Antenei 1! Ce sporturi au făcut prezentatoarele - VIDEO

Camelia Bălțoi și Alexandra Tudor, prezentatoarele rubricii de sport a Observatorului Antena 1, au venit la „Neatza cu Răzvan și Dani" cu dezvăluiri din culisele acesteia. 

„Deși trecem printr-o perioadă de criză, sportul încă există. Încă se face sport. Sunt sportivi care se pregătesc în continuare pentru competiții, acasă. Și-au găsit tot felul de variante de pregătire. Fac tot felul de exerciții, cântă, dansează, gătesc”, a spus Camelia Bălțoi.

„Este meciul nostru, al tuturor, împotriva coronavirusului. Și este foarte important, ca în orice sport, să respectăm regulile”, a spus și Alexandra Tudor.

De altfel, Alexandrei Tudor, familia îi spunea, în copilăria ei, „micuța Nadia”. A făcut aproximativ șapte ani gimnastică.

Camelia Bălțoi și Răzvan Simion versus Dani Oțil și Alexandra Tudor, tenis de masă cu baloane! S-a lăsat cu distracție! VIDEO

Camelia Bălțoi, în schimb, a jucat volei, în timpul liceului – sport pe care îl preferă, alături de fotbal și tenis.

Începând de luni, 30 martie, Observatorul de la ora 19.00 va avea și o rubrică de sport. Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Nebunie imensă, acasă la Ruxandra Luca, expert în parenting! Gândul ce o sperie cel mai tare. „Este înfricoșîtor!” - VID... Camelia Bălțoi și Răzvan Simion versus Dani Oțil și Alexandra Tudor, tenis de masă cu baloane! S-a lăsat cu distracție! ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x