Antena Căutare

Campania "Nu timpul le rezolvă pe toate, ci oamenii"! Fundaţia Hope and Homes for Children România strânge fonduri pentru proiectul de dezinstituţionalizare

În perioada septembrie - decembrie 2019, Fundaţia Hope and Homes for Children România va derula o amplă campanie de strângere de fonduri dedicată proiectului de dezinstituţionalizare.

În perioada septembrie - decembrie 2019, Fundaţia Hope and Homes for Children România va derula o amplă campanie de strângere de fonduri dedicată proiectului de dezinstituţionalizare. Susţinătorii pot dona 2 Euro lunar trimiţând textul HOPE la 8844 pentru a sprijini continuarea procesului de dezinstituţionalizare, demarat de Fundaţie cu mai bine de 21 de ani în urmă, când în orfelinatele României existau peste 100.000 de copii.

„La ora actuală mai sunt vreo 160 de orfelinate, centre de plasament de tip vechi și au încă breo 6.000 de copii în ele. Noi ne dorim ca în următorii ani, împreună cu partenerii noștri,a lte ONG-uri, autorități publice cu care lucrăm, să reușim să îi aducem pe toți, aceștia care încă mai sunt în orfelinate, în familii sau în medii de tip familial și să facem astfel încât alți copii să nu mai ajungă în orfelinate sau în centre de plasement.” , a declarat Ștefan Dărăbuș, director general Europa Centrală și de Sud, Hope and Homes for Children România.

Fundația împlinește 21 de ani de când își derulează activitatea în România. Hope and Homes for Children România există din 1998, timp în care a contribuit la închiderea a 58 de instituții de tip vechi.

Organizația a dezvoltat până în acest moment 110 case de tip familial, a scos 5.810 copii din orfelinate, iar alți 457 urmează să părăsească orfelinatele.

Videoclip! Emilian Nechifor cântă piesa "Ochii verzi"... Videoclip nou la Neatza cu Răzvan şi Dani! Andreea Bănică a interpretat piesa "De nebună"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x