Antena Căutare

Campania „Sarut mâna, mamă!” revine, la Neatza! Înscrie-te și transmite-i mamei tale, în direct, toate gândurile tale

Campania ”Sărut-mâna mamă” revine la ”Neatza” începând de vineri, 1 martie, de când emisiunea va avea patru ore de emisie. 

Campania ”Sărut-mâna mamă” revine la ”Neatza” începând de vineri, 1 martie, de când emisiunea va avea patru ore de emisie.

Așadar, dacă vrei să-i faci mamei tale o surpriză înscrie-te pe a1.ro/sarutmanamama/ și transmite-i mamei tale, în direct, toate gândurile tale în luna martie, lună dedicată ființelor iubite.

”Sărut mâna, Mama!” este prilejul perfect pentru fiecare concurent să o surprindă pe cea mai specială femeie din viața sa. Între 1 și 8 martie, pe site-ul emisiunii, http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani/, se va găsi o secțiune specială destinată acestui concurs, unde telespectatorii se pot înscrie cu o fotografie. Imaginea trebuie să respecte tema ”Eu și mama” și să fie însoțită de un mesaj de dragoste pentru aceasta.

Pe perioada acestui concurs va fi desemnat zilnic câte un câștigător, căci cele mai inedite și emoționante declarații vor fi premiate chiar de către echipa matinalilor.

Amalia, mărturisire neașteptată în direct, la ”Neatza”: ”Am fost să caut rochie de mireasă. A fost foarte emoționant!”... Vești proaste pentru românii cu mașini! Benzina și motorina se scumpesc din nou, a treia oară de la începutul anului...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x