Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Programul "Rabla" debutează pe 5 aprilie. Schimbări în 2019 pentru cei care vor să-și caseze mașina veche

Programul "Rabla 2019" va debuta pe 5 aprilie, susține Ministrul Mediului, care a anunțat că se dorește schimbarea parcului auto în România, date fiind informațiile îngrijorătoare privind gradul de poluare din țara noastră.

Programul "Rabla 2019" va debuta pe 5 aprilie, susține Ministrul Mediului, care a anunțat că se dorește schimbarea parcului auto în România, date fiind informațiile îngrijorătoare privind gradul de poluare din țara noastră.

Ministrul Mediului, vicepremierul Graţiela Gavrilescu, a anunţat că Programul „Rabla 2019 va demara până pe 5 aprilie, iar Guvernul şi-a propus să aloce, la fel ca şi anul trecut, fonduri pentru până la 50.000 de vouchere. Potrivit ministrului Mediului, prin Programul „Rabla” s-au casat aproximativ 700.000 de autovehicule vechi, care au fost înlocuite cu peste 550.000 de modele nepoluante.

Demararea programului în 2019 vine și cu schimbări importante cu privire la starea autovehiculului ce urmează să fie casat. Într-un interviu realizat pentru "Neatza cu Răzvan și Dani", Dragoș Craiovean, jurnalist auto, a explicat care sunt modificările "Rabla 2019".

Rabla 2019 va casa dor mașini cu ITP valid

Cei care vor dori să îşi caseze autoturismele ar trebui să meargă cu ele mai întâi la service-uri, pentru ITP. Inspecţia tehnică periodică devine obligatorie pentru a putea beneficia de programul "Rabla 2019".

Astfel, românii care intenţionează să caseze o maşină mai veche de 8 ani vor trebui să se asigure că autoturismele trec inspecţia tehnică periodică. Este condiția obligatorie pentru a putea obţine voucherul în acest an.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!