Antena Căutare

Programul "Rabla" debutează pe 5 aprilie. Schimbări în 2019 pentru cei care vor să-și caseze mașina veche

Programul "Rabla 2019" va debuta pe 5 aprilie, susține Ministrul Mediului, care a anunțat că se dorește schimbarea parcului auto în România, date fiind informațiile îngrijorătoare privind gradul de poluare din țara noastră.

Programul "Rabla 2019" va debuta pe 5 aprilie, susține Ministrul Mediului, care a anunțat că se dorește schimbarea parcului auto în România, date fiind informațiile îngrijorătoare privind gradul de poluare din țara noastră.

Ministrul Mediului, vicepremierul Graţiela Gavrilescu, a anunţat că Programul „Rabla 2019 va demara până pe 5 aprilie, iar Guvernul şi-a propus să aloce, la fel ca şi anul trecut, fonduri pentru până la 50.000 de vouchere. Potrivit ministrului Mediului, prin Programul „Rabla” s-au casat aproximativ 700.000 de autovehicule vechi, care au fost înlocuite cu peste 550.000 de modele nepoluante.

Demararea programului în 2019 vine și cu schimbări importante cu privire la starea autovehiculului ce urmează să fie casat. Într-un interviu realizat pentru "Neatza cu Răzvan și Dani", Dragoș Craiovean, jurnalist auto, a explicat care sunt modificările "Rabla 2019".

Rabla 2019 va casa dor mașini cu ITP valid

Cei care vor dori să îşi caseze autoturismele ar trebui să meargă cu ele mai întâi la service-uri, pentru ITP. Inspecţia tehnică periodică devine obligatorie pentru a putea beneficia de programul "Rabla 2019".

Astfel, românii care intenţionează să caseze o maşină mai veche de 8 ani vor trebui să se asigure că autoturismele trec inspecţia tehnică periodică. Este condiția obligatorie pentru a putea obţine voucherul în acest an.

Motivul pentru care Dani Oțil lipsește azi din emisiune. Răzvan e pus pe glume: "De ziua fericirii, își cere iubita... Ea e femeia care a compus versurile ce le-ai cântat de la grădiniță și până acum: "Vine, vine primăvara"! Are ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x