Antena Căutare

Care este motivul pentru care Dani Oțil “nu vrea să facă nunta”. Ce i-a spus Gabrielei pe platoul de filmare

Dani Oțil a vorbit drespre motivul pentru care nu vrea să se căsătoreasă. Acesta i-a mărturisit totul în direct Gabrielei, pe platourile de filmare din cadru emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani."

Dani Otil și Gabriela stau imbratisati. Dani este imbracat intr-o camasa albastra, iar Gabriela intr-o richie albă, vaporoasa.
Dani Oțil a surprins publicul cu stilul lui de a dansa, până și iubita prezentatorului a rămas uimită.

Cei doi prezentatori simpatici au realizat un “moment artistic” prin care s-au întrecut la dans. Dani și Răzvan s-au adaptat fiecărui stil de dans.

În timp ce soția îl privea din culisele platoului de filmare, Dani Oțil a ținut să îi mărturisească că motivul pentru care cei doi nu fac nuntă este stilul lui de dans.

Gabriela, să știi că mă strangeau blugii, dar este și unul dintre motivele pentru care nu facem nuntă, să nu mă fac eu de râs.”, a afirmat Dani în cadrul emisiunii “Neatza cu Răzvan și Dani ”.

Dani Oțil a surprins publicul cu stilul lui de dans, până și iubita prezentatorului a rămas uimită. Aceasta a început să îl filmeze și să se amuze copios de minunatul moment.

Prezentatorul a mărturisit că nu are o problemă cu mișcările de dans, ci cu ritmul. A afirmat acest aspect și Raluka, "eu n-am spus niciodată că nu stiți să dansați, cu ritmul ai o problemă."

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au mai mult de doi ani de relație

Dani și Gabriela au o relație de mai bine de doi ani, înșă s-au și logodit anul acesta. Par mai indrăgostiți ca niciodată și iși consolidează o relație puternică.

Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, însă preferă să nu vorbească prea mult despre viața personală.

Prezentatorul postează zilnic forografii și videoclipuri cu soția pe rețelele de socializare. Dani și Gabriela sunt o dovadă a iubirii adevărate.

Friptură din mușchi de vită cu sos de mandarine și dovleac copt. Rețeta lui Vlăduț... Horoscopul zilei 6 noiembrie 2020. Berbecii nu trebuie să lase pe nimeni să le distrugă încrederea, ce se întâmplă cu Să...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x