Care este unul dintre ingredientele preferate ale lui Vlăduț, bucătarul de la Neatza cu Răzvan și Dani

Gătitul este o activitate făcută din plăcere, însă pentru mulți dintre noi, această pasiune ne poate fura mult timp, iar la final există posibilitatea ca rezultatul să nu fie cel dorit. Vlăduț ne spune care este secretul pe care îl are în bucătărie și care îl ajută de cele mai multe ori să realizeze farfurii pline de gust.

Vlăduț ne dezvăluie care este ingredientul pe care îl folosește aproape de fiecare dată în bucătărie

Antena 1

În încercarea de a economisi și timp și de a realiza mâncăruri delicioase, ne gândim mereu să alegem cea mai ușoară și sigură varianță. Iar Vlăduț ne dezvăluie care este ingredientul pe care îl folosește aproape de fiecare dată în bucătărie, atunci când gătește și cu care nu dă greș niciodată.

Ce ingredient îl ajută pe Vlăduț în bucătărie

Este vorba despre baza de mâncăruri de la Maggi cu gust de pui. Pentru Vlăduț, gustul mâncărurilor este esențial, iar pentru ca toate lucrurile să funcționeze perfect el folosește des baza de mâncăruri cu gust de pui de la Maggi care funcționează de fiecare dată.

Acest ingredient nu este folosit numai la tocănițe, il putem folosi în multe alte rețete, spre exemplu la ciorbe, pilafuri sau ghiveciuri cu pui.

Mâncărurile pe care ne dorim să le facem în așa fel încăt la final să iasă exact așa cum ne-am propus necesită această bază linchidă de mâncăruri, care pentru rețeta lui Vlăduț este cu pui. Din conținutul borcănelului se face o bază concentrată care, mai apoi, va fi folosită la mai multe mâncăruri.

Vlăduț ne inspiră de fiecare dată cu rețete cât mai diversificate și cât mai ușor de conceput, iar ca rețeta lui din această zi să fie realizată așa cum își dorește, folosește baza lichidă pentru mâncăruri de la Maggi. Astfel că, rețeta sa de „Pui cu parfum de vară” pe care a gătit-o la Neatza cu Răzvan și Dani a ieșit senzațional cu ajuorul produsului amintit mai sus.

Ultimele știri