Antena Căutare

Care sunt calitățile partenerului tău în funcție de data nașterii. Numerologul Corina Stratulat vine cu noi informații

Numerologul Corina Stratulat a vorbit la Neatza cu Răzvan și Dani despre ce calități ar putea avea partenerul de cuplu în funcție de data nașterii.

colaj numerologie Galerie
Numerologul Corina Stratulat vorbește despre cum putem aprecia la partenerul de viață anumite calități în funcția de ziua nașterii. | Shutterstock

Numerologul Corina Stratulat vorbește despre cum putem aprecia la partenerul de viață anumite calități în funcția de ziua nașterii.

În data de naștere se ascund multe informații importante despre fiecare în parte, lucruri pe care doar fiecare dintre noi le cunoaște, iar cei din exterior nu le observă ușor.

Citește și: Patru zodii pentru care săptămâna viitoare va fi una reușită. Ce surprize îi așteaptă pe nativi

Dacă ne uităm doar la ziua de naștere, atunci trebuie să adunăm cifrele, în cazul în care sunt două, până ajungem la un număr format dintr-o singură cifră. Și atunci acel număr constituie vibrația interioară.

Numerologul Corina Stratulat aduce noi informații despre ce calități poate avea patenerul tău de cuplu în funcție de ziua de naștere

Care sunt calitățile partenerului tău în funcție de data nașterii

Cei născuți pe 1, 10, 19, 28

Aceștia au vibrația interioară 1. Ei sunt niște oameni foarte sinceri și pot deranja prin sinceritatea lor și scot la iveală mereu adevărul. Ei au curaj și ambiție și pornește mereu la drum, chiar dacă nu știe ce îl așteaptă.

Cei născuți pe 2, 11, 20, 29

Aceste persoane au vibrația interioară 2 sunt foarte toleranți și diplomați atunci când vine vorba de parteneriate. Ei vor să funcționeze mai mult în echipă și au o frică de singurătate.

Citește și: Zodiile care își vor rezolva toate problemele după 15 iunie. Cine sunt curajoșii lunii

Cei născuți pe 3, 12, 21, 30

Cei năcuți la aceste date au vibrația interioară 3. Acești oameni sunt foarte entuziasmați și spontani. Au imaginație bogată și sunt creativi.

Cei născuți pe 4, 13, 22, 31

Aceste persoane au vibrația interioară 4. Ei sunt persoane concentrate și realiste. Când se apucă de o treabă, nu se lasă până nu o termină. De asemenea, ei sunt și niste persoane încăpățânate.

Cei născuți pe 5, 14, 23

Ei au vibrația interioară 5 și au un spirit de aventură, de joacă, fiind niște oameni foarte deschiși. Aceștia sunt oportuniști și foarte buni afaceriști.

Cei născuți pe 6, 15, 24

Aceștia au un spirit protector puternic, iar în exces se duce în gelozie. Ei simt și să facă lucruri bune, să aibă grijă de alții și fac și voluntariat.

Citește și: Care sunt zodiile cu cel mai mult noroc în afaceri în luna iunie 2024. Conturile bancare li se vor umple

Cei născuți pe 7, 16, 25

Ei au cifra destinului 7 și sunt firi perfecționiste. De asemenea, aceste persoane au tendința să îi critice pe cei din jur. Ei au și un spirit artistic și pot avea o căutare către mistic, către lumea nevăzută.

Cei născuți pe 8, 17, 26

Aceste persoane au cifra destinului 8 și sunt foarte determinați. Determinarea e ieșită din comun și e dispus să calce pe cadavre pentru a-și atinge un obiectiv. E un om care lucrează strategic, însă are și un spirit de sacrificiu pentru că e dornic să se jertfească pentru ceilalți.

Cei născuți pe 9, 18, 27

Ei au cifra de destin 9 și sunt persoane devotate și generoase.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Campionatele Europene de înot Belgrad 2024 Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip
Hello Chef sezonul 7, 15 iunie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul este dat de Codruța Filip Sambata, 15.06.2024, 16:00
Citește și
x