Antena Căutare

Cătălin Oprișan, dezvăluiri de senzație! „Am bătut la ușa vestiarului în care erau cei de la FC Barcelona și când mi-au deschis...”

Dimineață de senzație la „Neatza cu Răzvan și Dani”, fiindcă  simpaticul și inegalabilul Cătălin Oprișan a dezvăluit un episod incredibil din cariera sa de jurnalist!

Dimineață de senzație la „Neatza cu Răzvan și Dani”, fiindcă simpaticul și inegalabilul Cătălin Oprișan a dezvăluit un episod incredibil din cariera sa de jurnalist!

Prin anul 1996, pentru cei care nu își amintesc, Steaua a făcut un meci demontrativ de senzație cu FC Barcelona, marcând cei zece ani scurși de la cea mai importantă performanță din istoria fotbalului românesc: câștigarea Cupei Campionilor Europeni în fața celor de la FC Barcelona!

Acesta a fost și momentul în care simpaticul Cătăălin Oprișan a făcut tot ce i-a stat în putință pentru a pune mâna pe un obiect al celor de la FC Barcelona!

„Așa m-am dus și eu, eram ziaristul român la ușă, să cer ceva. M-am dus la vestiarul Barcelonei, am bătut la ușă și mi-a deschis cineva... ”, a început acesta povestirea.

Iar ceea ce a urmat te va face să râzi cu lacrimi! Ce s-a întâmplat mai exact și cum a reușit Cătălin Oprișan să pună mâna pe pantalonii lui Víctor Muñoz, căpitanul Barcelonei în 1986?

Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Răzvan, dezvăluire neașteptată despre colegul Dani! „Te uitau părinții la grădiniță pe tine, deși stăteai la 100 de metr... Ce înseamnă dacă ești meteosensibil și ce trebuie să faci...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x