Antena Căutare

Cătălin Oprișan prezintă la Smiley News cele mai periculoase meserii vs. roaba care merge singură: Frâna este în prima mașină care se oprește la semafor!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri inedite.

În primul clip se poate observa cum mai mulți oameni lucrează cu țevi, frânghii și cabluri la o înălțime greu de imaginat. Cătălin Oprișan refuză să mai privească încă o dată imaginile pentru că își amintește de un moment similar la un parc de distracții când a simțit cum toată viața i-a trecut prin fața ochilor.

"O fi mult până jos?", întreabă retoric Cătălin.

În al doilea videoclip este prezentat unul dintre cele mai "eficiente" mijloace de transport, mai exact o roabă bine pusă la punct care te duce unde ai nevoie asemenea unei mașini.

Numai că frâna este în prima mașină care se oprește la semafor!

Dani Oțil, spaima șmecherilor de pe șosele:"Când sunt cu mașina mare, o pun de-a latul. O să mi-o iau în freză"... Neatza cu Răzvan și Dani. Răzvan Simion vrea să devină sportiv: ”Anul acesta mă apuc de tir cu arcul invers, sărituri cu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x