Live acumAsia Express - Drumul Comorilor
Prime Time 20:00Asia Express - Drumul Comorilor

Cătălin Oprișan prezintă la Smiley News cele mai periculoase meserii vs. roaba care merge singură: Frâna este în prima mașină care se oprește la semafor!

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri inedite.

În primul clip se poate observa cum mai mulți oameni lucrează cu țevi, frânghii și cabluri la o înălțime greu de imaginat. Cătălin Oprișan refuză să mai privească încă o dată imaginile pentru că își amintește de un moment similar la un parc de distracții când a simțit cum toată viața i-a trecut prin fața ochilor.

"O fi mult până jos?", întreabă retoric Cătălin.

În al doilea videoclip este prezentat unul dintre cele mai "eficiente" mijloace de transport, mai exact o roabă bine pusă la punct care te duce unde ai nevoie asemenea unei mașini.

Numai că frâna este în prima mașină care se oprește la semafor!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum!