Antena Căutare

Nu mai ești în pas cu muzica? Cătălin Oprişan te pune la curent cu tot ce e nou! Așa ceva NU există! „La început am crezut că s-a întâmplat ceva cu ele, dar nu!”

Cătălin Oprişan, redactorul-şef de la a1.ro, a prezentat, luni, la rubrica „Smiley News”, de la „Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri amuzante cu muzică „în vogă”.

Cătălin Oprişan, redactorul-şef de la a1.ro, a prezentat, luni, la rubrica „Smiley News”, de la „Neatza cu Răzvan și Dani", două clipuri amuzante cu muzică „în vogă”.

Redactorul-șef de la a1.ro a vrut să își actualizeze cunoștințele în materie de muzică și a împărtășit, la „Neatza cu Răzvan și Dani”, ce a aflat că este mai nou în vogă.

„Ați spus că înaintarea mea muzicală s-a oprit la Depeche Mode. Am înțeles că domnișoarele sunt acum în vogă. Nu atât interpretarea, cât să ne gândim la compoziție”, a spus Cătălin Oprișan.

„Iată și publicul, care înțelege melodia și este în delir. Că la început am zis că s-a întâmplat ceva cu ele, dar nu! Ca să nu spuneți că nu sunt în pas cu muzica!”, a adăugat el.

Într-un alt clip pe care l-a găsit Cătălin Oprișan, solistul apare căzând de pe scenă și continuând să cânte, chiar înainte de a fi ridicat de pe jos.

Urmăriți clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Dani Oțil, pe podium la ultima etapă de la Campionatul Național de Viteză în Coastă: „Nu mai am unde să pun cupele”... Minunea neștiută pe care Sfânta Cuvioasă Parascheva a făcut-o în București! „După ce au fost aduse moaștele ei în Capita...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x