Antena Căutare

Cătălin Oprișan: zici că bate unul fleici! O fată intră din greșeală intr-un perete de sticlă de trei ori.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un nou clip amuzant.

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a prezentat la rubrica "Smiley News", de la "Neatza cu Răzvan și Dani", un nou clip amuzant.

În videoclip se vede cum o tânără care se lovește de trei ori în același perete de sticlă, încercând să găsească ieșirea. Reacția celor care au fost martori la aceste scene este absolut amuzantă. Nimeni din încăpere nu i-a spus fetei unde este ieșirea.

Video-ul este acompaniat și de sunetul izbirii ei de sticlă, care, printr-o comparație făcută de Cătălin Oprișan, redactorul șef de la a1.ro, seamănă cu o bucată de carne lovită.

A patra oară a fost cu noroc pentru tânăra din imagini, pentru că abia când a reușit să iașă și-a dat seama de întămplare.

Se pare că cine a spălat acel perete de sticlă este foarte mândru, având în vedere că fata nu a realizat deloc care este ieșirea și a fost nevoită să încerce cu capul fiecare particică din zid pentru a găsi ușa.

Răzvan Simion a ratat o întâlnire cu actriţa franceză Marion Cotillard: Am adormit și nu am auzit telefonul... Bucureștiul aniversează 560 de ani de atestare documentară! Cătălin Oprișan explică prima fotografie de 360 a Bucureștiu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x