Live acumObservator 06
Prime Time 20:30Film: Jaf in stil italian

Cățelușul campioanei Ana Maria Brânză, la grădinița pentru animăluțe. Află ce poți face cu blănosul tău atunci când pleci de acasă

Când Ana Maria Brânză și soțul ei sunt la antrenamente și la competiții, cățelul Duras stă la hotelul special construit pentru animale.

Cățelușul campioanei Ana Maria Brânză, la grădinița pentru animăluțe. Află ce poți face cu blănosul tău atunci când pleci de acasă

Profimedia

Campioana olimpică la scrimă, Ana Maria Brânză, se bucură de puțin timp liber alături de animalul său de companie la grădinița pentru căței. Ana Maria Brânză își petrece multe zile la grădinița pentru cățeii din București, loc în care își găsește bucuria.

"Pe năstrușnicul nostru îl cheamă Duras, este un labrador pe care l-am primit cadou din partea soțului meu în momentul în care mi-am făcut operația la genunchi, a zis să am un suflet cald lângă mine, să-mi fie aproape. Și uite, au trecut șapte luni de atunci și ne înțelegem din ce în ce mai bine", povestește campioana Ana Maria Brânză.

Cum s-a decis Ana Maria Brânză să-și aducă blănosul la hotelul pentru câini

"Vor fi situații când se vor relua competițiile și vom merge în cantonamente și el va trebui să meargă undeva, să avem un loc cu niște oameni în care avem încredere, unde să fie foarte bine tratat (n.r cățelul Duras). Ai văzut condițiile de care beneficiază cățeii Zen Pet. El este deja membru al familiei noastre, este foarte important să-i fie lui bine atunci când suntem departe, mai ales că are o gașcă întreagă de prieteni", spune Ana Maria Brânză la Neatza cu Răzvan și Dani.

Când Ana și soțul ei sunt la antrenamente și la competiții, cățelușul Duras stă la hotelul pentru animale Zen Pet Club

"Duras a găsit toate condițiile aici, de la un dresor, un profesor care are grijă de ei și se ocupă de educația cățeilor, pe lângă asta, camerele. Beneficiază aici de condițiile unui hotel de cinci stele, saltele cu spumă de memorie, chiar și televizor, pot să urmărească seriale. Muzica este aleasă ca să-i liniștească pe căței și avem șapte terenuri de joacă afară, cu iarbă", povestește Ana Maria Brânză despre hotelul pentru câini și pisici din București.

Citește și: Campioana Ana Maria Brânză, scene emoționante alături de "copilașul" ei, cățelul Duras. O zi din viața sportivei este un carusel

Atunci când l-a primit pe cățelul Duras, acesta era foarte mic și a ajutat-o pe campioană să-și ia gândul de la problemele pe care le avea în acea perioadă, în urma accidentului la genunchi: "Trăiam într-o stare de incertitudine, nu știam cum voi fi după operație, practic trebuia să învăț să merg din nou și, cumva, el mi-a luat gândul de la toate aceste aspecte și mi-a dat încredere", spune campioana la scrimă.

"Ne bucurăm tare mult că am găsit acest loc, cu acești oameni minunați care au făcut tot complexul acesta din dragoste pentru animale", mai spune Ana Maria Brânză.

Dacă aveți nevoie de un loc în care să vă lăsați animăluțul cât timp plecați de acasă, într-o vacanță, nu îl lăsați singuri acasă, acum au grădiniță.