Antena Căutare

Show în gospodărie! Cazanul cu țuică, cel mai iubit "accelerator de particule" din România! "Noi tratăm porcii de pestă cu pălincă"

Marian Duţă a decis să facă senzaţie şi să îi impresioneze pe toţi cu o vizită la un super accelerator de particule, chiar aici, în România!

Marian Duţă a decis să facă senzaţie şi să îi impresioneze pe toţi cu o vizită la un super accelerator de particule, chiar aici, în România!

Totul s-a petrecut în comuna Vlad Ţepeş din Călăraşi, acolo unde Nea Sandu şi-a prezentat „laboratorul” de...ţuică!

Deși se poate obține din orice fruct dulce, cea mai apreciată este țuica obținută din prune. În opinia "specialiștilor", chiar şi porcii pot fi tratați de pesta africană cu pălincă!

Reporterul Duţă, echipat cu halat şi cu ochelari de protecţie, aşa cum se cade atunci când mergi la un accelerator de particule, a prezentat cum se face cea mai bună palincă din România!

Cum arată „laboratorul” în care stă „acceleratorul de particule” de palincă? Află totul urmărind clipul video de mai sus, din emisiunea „Neatza cu Răzvan şi Dani”!

Alexandru are 14 ani şi a inventat aplicaţia ce poate salva mii de pacienţi... Adevărul pe care puţini medici îl recunosc! Cum scapi de tuse, cu un remediu simplu şi ieftin...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x