Antena Căutare

Ce cadouri oferim de sărbători în funcție de cifra destinului. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi eficiente

Numerologul Corina Stratulat ne spune ce daruri oferim în funcție de data nașterii și cifra destinului.

colaj numerologie cadou in functie de cifra destinului Galerie
În perioada cadourilor, fiecare dintre noi își dorește să știe exact ce cadouri să ofere celor dragi astfel încât darurile să le fie pe plac și să fie ceva inspirat. | Shutterstock/Profimedia

În perioada sărbătorilor de iarnă, fiecare dintre noi își dorește să știe exact ce cadouri să ofere celor dragi astfel încât darurile să le fie pe plac și să fie ceva inspirat.

Cifra destinului, care se calculează folosind data de naștere, ne poate ajuta să ajungem la sufletul omului și să aflăm exact de ce anume are nevoie.

Ce cadouri cumpărăm în funcție de cifra de destin

Cifra de destin 1

Cei cu cifra de destin 1 au nevoie de cadouri unice. Nu le putem cumpăra aceleași lucruri ca celorlalți, trebuie să le luăm ceva personalizat sau să fie ceva ediție limitată.

Cifra de destin 2

Persoanele cu cifra de destin 2 apreciază cadourile romantic, cum ar fi un masaj sau o zi la spa.

Citește și: Cum gestionăm fricile în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat vine cu sfaturi eficiente

Cifra de destin 3

Cei cu cifra de destin 3 sunt de regulă foarte curioase și își doresc să cunoască cât mai multe lucruri. Un cadou potrivit ar fi o carte sau un gadget. Pentru că de regulă se hotărăște foarte greu, este indicat să dăruim și un voucher pentru a-și alege el ce dorește. Nu e greșit. Uneori e posibil să fie greu să îl înțelegem sau să îl satisfacem.

Cifra de destin 4

Persoanele cu cifra de destin 4 cred că foarte importantă sănătatea corpului. Cadoul potrivit e un tratament corporal sau tratamente de înfrumusețare. De asemenea, ei iubesc motivele tradiționale și obiecte care transmit un mesaj.

Cifra de destin 5

Pentru cei cu cifra de destin 5, care sunt jucăuși și își doresc strălucire, un cadou potrivit ar fi o bijuterie frumoasă sau o experiență nouă, precum un film. De asemenea, cadoul ideal ar fi un telefon sau o camera video pentru a filma experiențe noi.

Cifra de destin 6

Persoanele cu cifra de destin 6 apreciează confortul. Astfel, un cadou care constă în haine, electrocasnice sau parfumuri sunt exact ce trebuie.

Citește și: Ce să nu spui niciodată în relația de cuplu, în funcție de data nașterii. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Cifra de destin 7

Cei care au cifra de destin 7 sunt pretețioși, dar un ceas sau o bijuterie ar putea fi cadoul potrivit. Bijuteria trebuie să aibă o semnificație. De asemenea, o trusă de machiaj e potrivită.

Cifra de destin 8

Persoanele cu cifra de destin 8 își doresc să aibă o anumită putere sau autoritate, deci cadoul trebuie să vină însoțit de o declarație frumoasă. Pentru 8 e important să se ocupe și de carieră, iar o carte sau un curs motivational ar putea să fie cadoul ideal.

Cifra de destin 9

Cei cu cifra de destin 9 trebuie să fim atenți la semnificații. Se vor bucura să primească un ornament de Crăciun sau un joc pe zona de educație financiară.

„Pisicile sunt familie”, concurs alintat de Whiskas. Înscrie-ți felina în campanie, iar cea mai haioasă primește premii ... (P) MateBook 14s, noul membru în familia HUAWEI. Laptopul ideal pentru munca remote sau de la birou...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x