Antena Căutare

Răzvan Simion și Dani Oțil au mâncat creastă și bărbăție de cocoș, la tatăl lui Marius Copil! „Erau ca niște măsline mari care se plimbau prin farfurie”

Răzvan Simion și Dani Oțil au mâncat creastă și bărbăție de cocoș, de la tatăl lui Marius Copil! „Erau ca niște măsline mari care se plimbau prin farfurie”

Răzvan Simion și Dani Oțil au povestit, joi, că în urmă cu mulți ani, au fost acasă la tatăl tenismenului Marius Copil, care le-a oferit creastă de cocoș, dar și fudulii, drept delicatese.

Mai exact, Răzvan Simion și Dani Oțil și-au amintit de ziua în care au fost Arad, la tata Jan, tatăl lui Marius Copil, prietenul lor de mulți ani, înainte ca ei să știe că Marius va ajunge un tenismen renumit.

„Ne-a așteptat într-o seară – noi am întârziat, că veneam de pe la București – și ne-a spus să nu mâncăm, că are ceva special… Și am adunat gașca din Arad, ne-am dus la tata Jan, iar pe o tipsie, sub un mare clopot de argint, se aflau creste de cocoș și bărbăția cocoșului, separat”, a povestit Răzvan Simion.

„Crestele de cocoș, odată ce le gătești prin fierbere, nu mai au culoarea roșie. Sunt ușor rozalii și aproape străvezii. Zeci. Ne-a spus cât de greu le-a obținut, că le-a luat din Ungaria, de la o fermă specială, care nu dă la oricine. Deci, practic, ni se părea că ne-a dat cocaină. Ne-a făcut o poveste… cred că există și dealeri de creste de cocoș și ouțe de cocoș. Erau ca nișe măsline foarte mari care se plimbau prin farfurie”, a povestit și Dani Oțil.

De foame, Răzvan Simion și Dani Oțil au mâncat „delicatesele”… după ce au cerut și pâine.

Urmăriți clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Recomandări de weekend 26-29 aprilie 2019. Cum îți poți petrece minivacanța de Paște în București și în țară... Premieră pentru România! Trei fetițe vor traversa înot Canalul Mânecii! „Este ceva special”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x