Antena Căutare

Ce fel de parteneri sunteți în cuplu, în funcție de cifra destinului a cuplului. Numerologul Corina Stratulat ne spune secretul

Numerologul Corina Stratulat ne spune când este momentul să facem schimbări în viață, în funcție de vârstă: "Tot ce se întâmplă în acest an este o vibrație feminină, există o abundență a cifrei 2 și ne duce practic într-o trăire intensă la nivel emoțional", a spus aceasta

cuplu alergand in mare Galerie
Numerologul Corina Stratulat ne spune că emoțiile intense și fricile nu ne lasă să avem relații de cuplu fericite în 2022. Apar certuri din nimic și vibrația feminină, care e predominantă, face emoțiile să fie și mai puternice. | Shutterstock

Numerologul Corina Stratulat ne spune că emoțiile intense și fricile nu ne lasă să avem relații de cuplu fericite în 2022. Apar certuri din nimic și vibrația feminină, care e predominantă, face emoțiile să fie și mai puternice.

Lipsa de răbdare și de toleranță duc la apariția unor conflicte în relații. Pentru a putea vorbi despre schimbările care apar în relația de cuplu, trebuie să folosim cifra destinului. Cifra destinului se calculează însumând toate cifrele din data noastră de naștere.

Într-o relație sunt foarte multe elemente care duc către compatibilitate și complementaritate. Toate acestea duc la o bună funcționare a lucrurilor într-o relație. Împreună cei doi parteneri trebuie să facă o echipă.

Pentru cei care sunt într-o relație, trebuie să facă suma cifrelor de destin ale celor doi parteneri. Cifra de destin a cuplului va scoate la iveală multe caracteristici despre relația celor doi

Cifra de destin a cuplului și destinul partenerilor

Cuplu cu cifra de destin 1

Acest cuplu este unul foarte dinamic. Cei doi vor avea multe idei și vor iniția multe proiecte împreună. De asemenea, acest gen de cuplu stârnește competiția în jur.

Citește și: Ce este ciclul de 9 ani și cum ne influențează destinul. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie tot ce trebuie să știm

Cuplu cu cifra de destin 2

Acest cuplu este unul foarte magnetic, care atrage. În acest cuplu se regăsește mai multă senzualitate. Cei doi parteneri formează cu adevărat o echipă. Cei doi parteneri pot fi uneori răutăcioși și pot crea unele tensiuni, dar până la urmă se armonizează.

Cuplu cu cifra de destin 3

Acest cuplu este unul prietenos. Partenerii sunt joviali, veseli, nu caută soluții și nu se stresează sau victimizează. Cu toate acestea, ei pot fi superficiali și e posibil să nu reușească să construiască ceva solid.

Cuplu cu cifra de destin 4

Cuplul cu această cifră de destin este unul stabil, ei sunt oameni care chiar fac casă împreună. Ei sunt riguroși, statornici și respect regulile.

Cuplu cu cifra de destin 5

Acest cuplu este unul aventurier. Partenerii vor mereu sp schimbe lucrurile și nu le lasă să fie așa cum sunt. Ei vor să călătorească foarte mult, dar nu prea construiesc.

Citește și: Ce calități avem, în funcție de anul nașterii. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Cuplu cu cifra de destin 6

Cuplul cu cifra de destin 6 poate întemeia o familie.

Cuplu cu cifra de destin 7

Partenerii ies din zona de confort. Ei sunt înțelepți, dar aroganți.

Cuplu cu cifra de destin 8

Acest cuplu e format din oameni puternici, care construiesc împreună. Când apar, sunt foarte ușor de observat. Ei au obiective mari, inclusiv să facă bani împreună.

Cuplu cu cifra de destin 9

Partenerii sunt visători și tind către o viață ideală. Nu se concentrează pe lucrurile practice și se rup ușor de realitate.

Paste cu sos ragu din coadă de vită. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 22 martie 2022... Sarmale de post cu mălai și sos de roșii. Rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 23 martie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x