Antena Căutare

Ce filme să vezi weekendul ăsta. Irina Margareta Nistor îți recomandă: Once Upon a Time In Hollywood, Yesterday, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Once Upon a Time In Hollywood, Yesterday, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Irina Margareta Nistor, vocea peliculelor românești, a prezentat la "Neatza cu Răzvan și Dani" cronică de film pentru această săptămână: Once Upon a Time In Hollywood, Yesterday, Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw.

Primul film, Once Upon a Time In Hollywood, este o comedie dramatică, având ca actori principali pe Leonardo DiCaprio, pe Brad Pitt și pe Margot Robbie, alături de Emile Hirsch, Margaret Qualley, Timothy Olyphant, Austin Butler, Dakota Fanning, Bruce Dern și Al Pacino.

Filmul a avut premiera mondială la Festivalul de Film de la Cannes în 21 mai 2019. Criticii au avut o "imagine generală pozitivă" a filmului, numindu-l "scrisoarea de dragoste a lui Tarantino către anii '60" și lăudând alegerile sale de casting ", deși unii sunt împărțiți la sfârșitul filmului.

Yesterday este o comedie romantică din 2019 regizat de Danny Boyle și scris de Richard Curtis , bazat pe un scenariu original de Jack Barth și Mackenzie Crook . Filmul prezintă povestea unui muzician care, după un accident, este singura persoană care își amintește de Beatles ; el devine faimos luând credit pentru scrierea și interpretarea melodiilor. Filmul prezintă, de asemenea, povestea de dragoste dintre Lily James și Himesh, Kate McKinnon încalitate de manager și Ed Sheeran ca versiune fictivă a lui.

Fast & Furious Presents: Hobbs & Shaw este un film american de acțiune, cu un scenariu scris de Chris Morgan și Drew Pearce , bazat pe o poveste de Morgan. Acesta este un spin-off de la franciza Fast&Furious cu două personaje, Luke Hobbs și Deckard Shaw, în rolurile principale. Filmul va fi interpretat de Dwayne Johnson , Jason Statham , Idris Elba , Vanessa Kirby, și Helen Mirren și este programată să fie lansată pe 2 august 2019 de Universal Pictures.

Răzvan şi Dani spun “Neatza” de la malul mării... Still de Succes by Ellida Toma - Neatza cu Răzvan și Dani. Cum să NU te îmbraci!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x