Antena Căutare

„Arăți ca și greșeala pe care urmează să o fac!”. Ramona Olaru s-a confesat! Ce îi va lipsi din perioada petrecută la mare

În timp ce matinalii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” sunt nostalgici după perioada pe care au petrecut-o la mare, Ramona Olaru este nostalgică după… fanii pe care i-a întâlnit aici.

În timp ce matinalii de la „Neatza cu Răzvan și Dani” sunt nostalgici după perioada pe care au petrecut-o la mare, Ramona Olaru este nostalgică după… fanii pe care i-a întâlnit aici.

Răzvan Simion a povestit că a mâncat mult pește în această perioadă, inclusiv pisică de mare.

„Acum, vreo tre-patru luni, să nu mai văd pește!”, a precizat el.

„Atunci o să-ți arăt niște zone în București pe care să nu le vizitezi”, a intervenit imediat Dani Oțil, neratând ocazia să facă o glumă.

Și Cătălin Oprișan, redactorul-șef de la a1.ro, a spus că este trist că părăsește litoralul.

Amalia Ștefania a mărturisit că se simte ca în perioada facultății.

„Mă simt ca în facultate. Când terminam în vară, veneam la mare. Când venea septembrie-octombrie, trebuia să mă întorc la București”, a explicat ea.

„În primul rând, o să-mi lipsească Oprișan în fiecare zi lângă mine și admirația tuturor că, na, m-am obișnuit cu asta. De la 12.00 până la 21.00 eu dau autografe. Știi câte poze sunt cu mine pe net dacă intri? Cu toți oamenii care au trecut pe aici. Și folosesc și un hasthag – frumusețea de pe litoral”, s-a confesat și Ramona Olaru.

Ramona a pregătit și vorbe de duh- „Ești de-a dreptul peste stângul” și „Arăți ca și greșeala pe care urmează să o fac”, reușind abia cu cea de-a doua să își impresioneze colegii.

Urmăriți clipul de mai sus din „Neatza cu Răzvan și Dani”.

Cătălin Oprișan, negru de supărare din cauza lui Marian Duță! „Să caute în DEX cuvântul colegialitate”... E vineri, 13! De la ce a pornit frica de ghinionul pe care l-ar aduce această zi și ce este interzis să faci în această ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x