Live acumXtra Night Show
Prime Time 20:30Chefi la Cutite

Ce meserie are acum fosta horoscopeasă de la „Neatza”! Amalia a ieșit definitv din showbiz

A cochetat cu muzica, acolo unde a făcut parte din trupa de adolescente Blaxy Girls, după care a devenit una dintre cele mai apreciate vedete de televiziune, grație matinalului de la Antena 1, Neatza cu Răzvan și Dani

Amalia este o mare iubitoare de mișcare

Amalia pare să fi renunțat definitiv la ideea de a mai reveni în showbiz. Fosta horoscopeasă a matinalului Neatza cu Răzvan și Dani a ieșit din peisajul mass-media și a îmbrățișat o nouă carieră, una care nu are nici cea mai mică legătură cu domeniile în care a devenit cunoscută în întreaga țară.

Potrivit informațiilor pe care chiar superba brunetă le-a făcut publice pe contul său de Facebook, aceasta este angajată a ROMATSA S.A., o companie pe cât de controversată, pe atât de importantă.

Ce este ROMATSA?

Administrația Română a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA este o regie autonomă care deține monopolul natural al serviciilor de trafic aerian în România. A fost înființată în anul 1991 și se află sub autoritatea Ministerului Transporturilor, Construcțiilor și Turismului. ROMATSA funcționează pe bază de gestiune economică și autonomie financiară, realizând funcțiunile specifice legate de Managementul Traficului Aerian.

Pentru serviciile de trafic aerian asigurate aeronavelor civile care survolează spațiul aerian al României, Regia Autonomă ROMATSA aplică prevederile reglementărilor EUROCONTROL (Organizația Europeană pentru Siguranța Navigației Aeriene), la care România a aderat din anul 1996.

Ce meserie are acum fosta horoscopeasă de la „Neatza”! Amalia a ieșit definitv din showbiz

Romatsa are ca obiect principal de activitate exploatarea spațiului aerian al României și furnizarea de servicii de navigație aeriană, incluzând servicii de trafic aerian, servicii de comunicații aeronautice, navigație și supraveghere în domeniul aeronautic, servicii meteorologice aeronautice, servicii de căutare și salvare, servicii de informare aeronautică, precum și coordonarea operațiunilor de căutare și salvare a aeronavelor aflate în pericol și a supraviețuitorilor unui accident de aviație produs în regiunea de informare a zborurilor FIR-București.

În anul 2010, ROMATSA a furnizat servicii de trafic aerian unui număr de 466 587 de aeronave.

În anul 2008, Romatsa a înregistrat venituri totale de 616,7 milioane lei (140 milioane euro).

El este omul care a convins-o pe Amalia să plece din televiziune

Pentru Amalia întâlnirea cu Andrei, actualul său iubit, a fost decisivă pentru că tânărul este pilot de avion, iar cariera bărbatului din viața frumoasei brunete pare să o fi convins-o să aleagă un alt drum al carierei sale.

Ce meserie are acum fosta horoscopeasă de la „Neatza”! Amalia a ieșit definitv din showbiz

În afara job-ului, Amalia are o mare pasiune. Cea mai mare din viața sa. Este vorba de fiul său, pe care nu-l scapă nicio secundă din ochi. Fosta horoscopeasă de la Neatza își adoră copilul și-l răsfață necontenit, între cei doi existând o relație de invidiat.

Video