Antena Căutare

S-a aflat! Ce meserie are Lupu Rednic, de fapt! În fiecare zi se află la datorie

Dezvăluire de senzație în emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani! L-am putut vedea pe celebrul cântăreț Lupu Rednic în timpul serviciului! Ce meserie are artistul român?

Prin intermediul unui apel video, Lupu Rednic, îmbrăcat în uniformă de polițist, a dezvăluit la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani faptul că el și colegii lui se află la datorie, pentru siguranța cetățenilor.

CE MESERIE ARE LUPU REDNIC

„Sunt la datorie împreună cu colegii de la Secția 25 de Poliție, cu colegii de la ordine publică și proximitate. Suntem în slujba cetățeanului, venim în sprijinul cetățeanului, în special al celor vârstnici. Le oferim mănuși și măști, îi sprijinim pentru completarea declarației, facem prevenire, îndrumare și control.

citește și: Un bărbat din Iași a murit după ce a băut spirt! Văduva, dezvăluire halucinantă: „A servit fără mine, am găsit sticla goală și a trebuie să beau vin”

O colegă a nostră trece prin momente grele, după ce a fost diagnosticată cu leucemie acută. Am donat pentru ea și vă rugăm pe toți să vă alăturați acestui demers, găsiți informații pe pagina noastră oficială, Cornelia și Lupu Rednic”, a dezvăluit acesta.

S-a aflat! Ce meserie are Lupu Rednic, de fapt! În fiecare zi se află la datorie

Lupu Rednic și soția sa, Cornelia

Lupu Rednic și soția sa, Cornelia

Pentru cei care doresc să o ajute pe tânără, conturile sunt afișate pe pagina oficială de Facebook Cornelia și Lupu Rednic.

citește și: Cătălin Oprișan, un cascador la prinderea micului, la Neatza! „Decât să cadă micul pe jos mai bine mă tăiați pe mână”

Lupu Rednic lucrează de mai bine de 25 de ani în poliție! Deși părinții l-au vrut preot, artistul a vrut să se facă polițist și și-a luat în serios atribuțiile de serviciu.

Ce alte dezvăluiri a mai făcut Lupu Rednic? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

S-a găsit soluția! Cum faci petrecere cu prietenii acasă, fără să îți iei amendă! Trucul folosit de un tânăr... Cum înveți un câine să-ți asculte comenzile! Tehnici de dresaj pe care să le folosești acasă...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x