Antena Căutare

Ce poate conține o shaorma de post. Meniu de post la fast-food

Shaorma a devenit un preparat preferat de români, indiferent că poate fi comandat la fast-food, sau poate fi preparat acasă, iar acum că suntem în postul Crăciunului, putem afla ce poate conține o shaorma de post. Meniu de post la fast-food.

Ce poate conține o shaorma de post
Tipuri de shaorma ce se pot comanda la fast-food

Geihun Mustafa, managerul unui lanț de restaurante de tip fast food, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani ce poate conține o shaorma de post și câteva meniuri fast-food de post.

Shaorma a ajuns în România la începutul anilor 90 și și-a căpătat rapid popularitatea, atât pentru gust și combinația de ingrediente, cât și pentru rapiditatea cu care se prepară.

Ori de ești la serviciu, acasă, sau ieși pe stradă și ți se face foame, comanzi o șhaorma și în câteva minute ți-ai satisfăcut pofta.

Citește și: Gyros cu carne de porc, salată și sos de iaurt

Rețetele de shaorma sunt versatile, se pot prepara în multe feluri, după placul fiecăruia.

În România o shaorma este formată dintr-o lipie umplută cu carne de pui, de vită, sau de miel, cartofi prăjiți, castraveți murați, salată de varză cu roșii și diverite sosuri.

Dar să aflăm ce poate conține o shaorma de post.

Avantajul rețetelor de shaorma este acela că fiecare își poate personaliza rețeta în funcție de ingredientele preferate. De bază este lipia, apoi salatele și sosurile, iar restul ingredientelor sunt după preferințe.

O shaorma de post poate să conțină hummus, poate să conțină salată de vinete, poate să conțină soia în loc de friptura de carne. Nici cartofii prăjiți nu pot lipsi din shaorma de post, iar salata de varză este și aici vedeta.

Citește și: Shaorma "cu de toate" pentru POST. Rețeta genial de delicioasă

Pentru mai multe detalii despre ce poate conține o shaorma de post, dar și pentru a afla de unde puteți comanda un meniu de post la fast-food, accesați materialul video de mai sus!

Idei de alimente sănătoase în post care țin kilogramele la distanță... Nicolae Feraru, artistul premiat de Barack Obama, super interpretare live la Neatza cu Răzvan și Dani...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Video Neatza de Weekend, 2 decembrie 2023. Cătălin Bordea, despre noul său proiect care va intra în cinematografe! Neatza de Weekend, 2 decembrie 2023. Cătălin Bordea, despre noul său proiect care va intra în cinematografe! Sambata, 02.12.2023, 14:44
Video recomandate
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar
Hello Chef sezonul 6, 2 decembrie 2023. Roxana Blenche și Chef Alex Comerzan au gătit borș moldovenesc și clătite cu urdă și mărar Sambata, 02.12.2023, 15:00
Romică Țociu, cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. La ce gest a apelat Ramona Olaru când l-a văzut

Romică Țociu, cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. La ce gest a apelat Ramona Olaru când l-a văzut

Romică Țociu a fost surprins cu ochii în lacrimi la Neatza cu Răzvan și Dani. Actorul a fost emoționat peste măsura de confesiunile făcute de fiul său, Cătălin. Ramona Olaru nu s-a putut abține și a apelat la un gest neașteptat.

Vineri, 01.12.2023, 11:43
CONCURS "Prăjitură pentru Moș Crăciun". Ce poți câștiga

CONCURS "Prăjitură pentru Moș Crăciun". Ce poți câștiga

Hai să-i impresionezi pe Moș Crăciun și pe prietenii de la Neatza. Pregătește prăjitură pentru Moș Crăciun și poți câștiga premii speciale.

Miercuri, 29.11.2023, 16:07
Ziua mondială a televiziunii a fost sărbătorită la Neatza cu Răzvan și Dani. Momentul emoționant care a captat telespectatorii

Ziua mondială a televiziunii a fost sărbătorită la Neatza cu Răzvan și Dani. Momentul emoționant care a captat telespectatorii

Neatza cu Răzvan și Dani a sărbătorit într-un mod surprinzător Ziua mondială a televiziunii (World Television Day), care este marcată, anual, pe data de 21 noiembrie. Un moment cu totul inedit a fost difuzat marți, cu ocazia celebrării acestui eveniment important.

Miercuri, 22.11.2023, 13:39
Dani Oțil nu ar fi vrut să-și lase soția să poarte această ținută în public. Cum a arătat modelul într-o bluză transparentă

Dani Oțil nu ar fi vrut să-și lase soția să poarte această ținută în public. Cum a arătat modelul într-o bluză transparentă

Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu petrec câteva zile minunate în Italia. Cei doi și-au ținut urmăritorii la curent cu itinerariul călătoriei, dar și cu micile ”nedumeriri”.

Duminica, 19.11.2023, 12:12
Ultimele știri
x