Geihun Mustafa, managerul unui lanț de restaurante de tip fast food, a prezentat la Neatza cu Răzvan și Dani ce poate conține o shaorma de post și câteva meniuri fast-food de post.
Shaorma a ajuns în România la începutul anilor 90 și și-a căpătat rapid popularitatea, atât pentru gust și combinația de ingrediente, cât și pentru rapiditatea cu care se prepară.
Ori de ești la serviciu, acasă, sau ieși pe stradă și ți se face foame, comanzi o șhaorma și în câteva minute ți-ai satisfăcut pofta.
Citește și: Gyros cu carne de porc, salată și sos de iaurt
Rețetele de shaorma sunt versatile, se pot prepara în multe feluri, după placul fiecăruia.
În România o shaorma este formată dintr-o lipie umplută cu carne de pui, de vită, sau de miel, cartofi prăjiți, castraveți murați, salată de varză cu roșii și diverite sosuri.
Dar să aflăm ce poate conține o shaorma de post.
Avantajul rețetelor de shaorma este acela că fiecare își poate personaliza rețeta în funcție de ingredientele preferate. De bază este lipia, apoi salatele și sosurile, iar restul ingredientelor sunt după preferințe.
O shaorma de post poate să conțină hummus, poate să conțină salată de vinete, poate să conțină soia în loc de friptura de carne. Nici cartofii prăjiți nu pot lipsi din shaorma de post, iar salata de varză este și aici vedeta.
Citește și: Shaorma "cu de toate" pentru POST. Rețeta genial de delicioasă
Pentru mai multe detalii despre ce poate conține o shaorma de post, dar și pentru a afla de unde puteți comanda un meniu de post la fast-food, accesați materialul video de mai sus!
Idei de alimente sănătoase în post care țin kilogramele la distanță... Nicolae Feraru, artistul premiat de Barack Obama, super interpretare live la Neatza cu Răzvan și Dani...