Antena Căutare

„E bun?”. Ce pot păți românii, dacă își enervează nevestele, cu mofturi la mâncare! Criză de râs, la „Neatza cu Răzvan și Dani” - VIDEO

Cătălin Oprişan, redactorul şef de la a1.ro, a arătat, luni, la rubrica „Smiley News" de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, ce pot păți românii, dacă își enervează nevestele, făcând mofturi la mâncare, pe timp de izolare.

„E bun peștele? Păi… Parcă ieri ziceai că nu-ți place peștele, că tu nu mănânci pește!”, l-a încolțit o româncă pe bietul ei soț, în timp ce se afla la masă.

„E bun! Totdeauna mi-a plăcut peștele, să știi, totdeauna mi-a plăcut peștele!”, i-a răspuns, spășit, românul, ridicând capul de deasupra farfuriei și lăsând la vedere motivul atitudinii lui umile.

Vezi și: Imagini fierbinți cu Dani Oțil și iubita sa, văzute de sute de mii de fani! „Sunteţi doi în carantină, să nu ieşiţi trei!”

Cătălin Oprişan, Răzvan Simion și Dani Oțil au făcut o criză de râs, la aceste imagini, în platoul celui mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”. Urmăriți clipul de mai sus!

Imagini fierbinți cu Dani Oțil și iubita sa, văzute de sute de mii de fani! „Sunteţi doi în carantină, să nu ieşiţi trei... Unii salariați, în șomaj tehnic, ar putea primi mai mulți bani. Ce condiție trebuie îndeplinită? Sfaturi „de criză”, de ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x