Antena Căutare

Selly, cel mai bine plătit vlogger din România, a surprins pe toată lumea! Ce a răspuns atunci când a fost întrebat ce reprezintă banii pentru el

Abia a împlinit 18 ani, însă a bătut deja toate recordurile în online. Selly are peste două milioane de abonaţi pe Youtube, face parte din 5GANG, e lider în trending şi a devenit deja idolul unei generaţii.

Abia a împlinit 18 ani, însă a bătut deja toate recordurile în online. Selly, pe numele lui real Andrei Șelaru, are peste două milioane de abonaţi pe Youtube, face parte din 5GANG, e lider în trending şi a devenit deja idolul unei generaţii.

În cadrul unui interviu pentru ”Neatza cu Răzvan și Dani”, Selly a mărturisit cum a reușit să ajungă să aibă un succes atât de mare.

”Am ajuns aici prin muncă, succesul nu mi-a luat mințile, pentru că nu a venit brusc. Am început să muncesc acum șase ani. Probabil dacă creșterea ar fi fost bruscă, da, mi-aș fi luat-o puțin în cap.”, a mărturisit Selly.

Întrebat ce sunt banii pentru el, vloggerul care are două milioane de abonați a mărturisit că sunt doar ”un instrument”: ”Banii sunt un lucru care mă ajută să fac alte lucruri și alți bani. Cu alte cuvinte, sunt un instrument pentru a realiza ce-mi doresc.”, a mai mărturisit el.

De asemenea, el a dezvăluit că și în plan sentimental o duce foarte bine, întrucât are o prietenă.

Este o relație serioasă, de aproape un an și ne merge foarte, foarte bine”, a mai dezvăluit Selly.

Dianna Rotaru, schimb de replici incitant cu Dani Oțil, în direct, la ”Neatza”: ”Nu mă uzi? De ce nu mă uzi?”... Încă un incident sexy la Neatza cu Răzvan și Dani! Ramona Olaru și-a rupt rochița, în direct: ”E un semn!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x