Antena Căutare

Ce spune cifra destinului despre relația ta de cuplu. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Numerologul Corina Stratulat ne explică ce spune cifra destinului despre fiecare dintre noi, în funcție de dată nașterii: "Cifra destinului este indicatorul din numerologie care ne ghidează în alegerile zilnice și ne pot da soluții pentru relații armonioase și echilibrate."

colaj cifra destinului in cuplu Galerie
Tot ce se întâmplă în viața noastră ne construiește destinul și atunci trebuie să fim atenți inclusiv în relația de cuplu cum ne comportăm, ce fel de oameni devenim, ce fel de relații avem. Cifra destinului se calculează însumând cifrele din ziua noastră de naștere, zi, lună și an, obținând un număr de la 1 la 9. | Shutterstock/Profimedia

Tot ce se întâmplă în viața noastră ne construiește destinul și atunci trebuie să fim atenți inclusiv în relația de cuplu cum ne comportăm, ce fel de oameni devenim, ce fel de relații avem. Cifra destinului se calculează însumând cifrele din ziua noastră de naștere, zi, lună și an, obținând un număr de la 1 la 9.

Cifra destinului în relații ne ajută să ne dăm seama de felul în care ne raportăm noi la viață, deci și la relație.

Cifra destinului în relații

Cifra destinului 1

Pentru aceste persoane este importantă independența. Atunci apare și competiție, legată de câștiguri și nu numai. Competiția aceasta care apare între parteneri poate afecta relația de cuplu. Prin urmare, e important ca cei cu cifra de destin 1 să își satisfacă în altă parte spiritul de competiție. În cuplu trebuie să facă echipă. De asemenea, cifra destinului 1 are tendința să se arunce în relații periculoase și ar trebui să își assume asta.

Cifra destinului 2

Cei cu cifra de destin 2 se uită întotdeauna la ceea ce fac ceilalți. Trebuie să învețe parteneriatul. Prin urmare, nu trebuie să aibă o relație defectuasă. Persoanele cu cifra de destin 2 depind de partener, de o relație.

Cifra destinului 3

Persoanele cu cifra destinului 3 pot confunda ușor prietenia cu relația de iubire. Cei cu cifra de destin 3 sunt de regulă foarte prietenoși, dar uneori superficiali.

Citește și: Ce ne enervează la cei din jur în funcție de data nașterii și vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat explică

Cifra destinului 4

Cei cu cifra de destin 4 tind mereu spre stabilitate, confort, siguranță. De asemenea, el va încerca să aducă tradițiile în cuplu, dar prea multe reguli strică. Persoanele cu cifra de destin 4 sunt și foarte muncitoare și din această cauză tind să petreacă prea puțin timp cu partenerul de cuplu.

Cifra destinului 5

Cifra de destin 5 indică multă pasiune, fiind un spirit aventurier, îi place să riște și vrea mereu să strălucească. Cei cu cifra de destin 5 nu vor rămâne într-o relație dacă nu sunt apreciați.

Cifra destinului 6

În relații, cei cu cifra de destin 6 trebuie să învețe să fie responsabili și nu au voie să mențină relații dezechilibrate. Cifra destinului 6 înseamnă armonie și echilibru.

Cifra destinului 7

Cei cu cifra de destin 7 tind spre perfecțiune și vor accepta cu greu un partener care nu se supune regulilor și caută mereu conexiunea sufletească. De asemenea, e foarte atent la detalii.

Cifra destinului 8

Persoanele cu cifra de destin 8 au o latură de putere, ei vor întotdeauna să domine, să fie cineva, dar au și o latură de sacrificiu. În relații, ei pun pe toată lumea pe primul loc și uită de ei. Cei cu cifra de destin 8 sunt familiști convinși.

Citește și: Ciclicitatea vieții în numerologie. Ce schimbări facem anual în funcție de vibrația interioară potrivit numerologilor

Cifra destinului 9

În relații, cei cu cifra de destin 9 tind să dramatizeze. Cu toate acestea, 9 este și altruist, și atent la ceilalți, cu multe pretenții, dar și poate dramatiza foarte mult. De asemenea, are tendința să se transforme într-un terapeut în relația de cuplu.

Paste din griș cu sos de tomate, rețeta lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 9 noiembrie 2021... Paste de casă „foarte faine”, pregătite de Chef Nicolai Tand, cu doar câteva ingrediente...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x