Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

El este „învingătorul” de la Bac: „Lumea ziceau că nu-l iau. Am arătat că sunt mai creier decât ei!”

 

Alisa Păun, reporter al emisiunii "Neatza cu Răzvan și Dani", a aflat, la cald, ce reacții au avut elevii unui liceu din București la aflarea notelor obținute la Bacalaureat. Au fost mulți promovați, dar un singur „învingător”!

„Am fost foarte surprins, la mine, în loc de „Reușit”, scria „Învingător”. L-am dovedit, vă dați seama”, i-a spus elevul corespondentului Neatza cu Răzvan și Dani.

Totuși, drumul lui nu a fost unul ușor. A avut de depășit multe obstacole: „Da, lumea ziceau că nu-l iau. Și dușmanii...Eu astăzi le-am dovedit că sunt mai creier decât ei.”

Alisa Păun a vorbit cu mai mulți elevi, unii fericiți, alții mai puțin. Ce au spus elevii despre probele de la Bacalaureat, în materialul video de mai sus.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI