Antena Căutare

Ce trebuie să știm despre comportamentul copiilor, în funcție de vibrația interioară. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie

Numerologul Corina Stratulat analizează ce spun numerele despre comportamentul copiilor, în funcție de vibrația interioară. Copiii au o personalitate puternică și anumite tendințe în comportament sunt date de vibrația interioară.

doi copii imbracati in gri care se joaca pe parchet cu cuburi Galerie
Numerologul Corina Stratulat ne vorbește despre felul în care ne dăm seama de comportamentul unui copil în funcție de vibrația interioară. În lumea interioară a unui copil sunt mult mai multe calități decât poate descoperi un părinte. | Shutterstock

Numerologul Corina Stratulat ne vorbește despre felul în care ne dăm seama de comportamentul unui copil în funcție de vibrația interioară. În lumea interioară a unui copil sunt mult mai multe calități decât poate descoperi un părinte.

Folosind vibrația interioară, putem descoperi mult mai multe despre copiii noștri. Vibrația interioară se va calcula însumând toate cifrele din data de naștere.

Citește și: Obiceiuri care îți pun în pericol relația de cuplu. Ce spun experții despre comportamentul care poate duce la diminuarea sentimentelor

Comportamentul unui copil în funcție de vibrația interioară

Vibrația interioară 1

Copiii cu vibrația interioară 1 sunt foarte îndrăzneți, au foarte multă energie, sunt foarte rezistenți, dar și tupeiști. Chiar dacă îndrăzneala lor poate fi exagerată, nu trebuie să le înfrânăm acest comportament pentru că în viață vor avea nevoie de tupeu. De asemenea, copilul trebuie lăsat să greșească cât e mic pentru a învăța.

Vibrația interioară 2

Acești copii sunt introvertiți, sunt mult mai sensibili, dar nu trebuie să le inhibăm această sensibilitate pentru că altfel acești copii ajung la traume.

Citește și: Ce calități avem, în funcție de anul nașterii. Numerologul Corina Stratulat ne dezvăluie totul

Vibrația interioară 3

Copiii cu această vibrație interioară sunt foarte curioși și au tendința să strice lucruri și jucării tocmai pentru a încerca să le repare la loc. Sunt foarte efervescenți, vor să știe din toate și atrag ușor succesul în viața lor. Curiozitatea lor de nestăpânit nu trebuie blocată pentru că e calitatea lor.

Vibrația interioară 4

Acești copii sunt niște adevărați constructori. Ei nu se pot abține niciodată din a construi și au nevoie de astfel de jocuri care să îi stimuleze. Copiii cu această vibrație interioară sunt conservatori, dar pot crește să fie foarte disciplinați.

Vibrația interioară 5

Copiii cu vibrația interioară 5 au nevoie de libertate, dar libertatea exagerată poate aduce multe riscuri și dependențe, lucruri ce trebuie evitate. Ei sunt dinamici, creatori și jucăuși și pot avea succes când vine vorba de sporturi.

Vibrația interioară 6

Acești copii sunt foarte consecvenți. Ei pot fi și foarte grijulii și geloși, în special dacă apare al doilea copil. Sunt romantici și pun preț pe lucrurile care le stimulează sensibilitatea, dar sunt oportuniști. Ei vor negocia la sânge când vine vorba de pușculița lor.

Vibrația interioară 7

Copiii cu vibrația interioară 7 sunt agitați și detectivi. Ei tind să analizeze, vor să își folosească propria viziune atunci când fac anumite lucruri și pot deveni buni analiști.

Citește și: Semne care îți arată că te străduiești prea mult să-i mulțumești pe cei din jur. Cum să pui capăt acestui comportament

Vibrația interioară 8

Acești copii sunt foarte ambițioși, greu de supus, totul se învârte în jurul lor. Copilul va vrea să fie el liderul în casă.

Vibrația interioară 9

Copiii cu această vibrație interioară sunt foarte devotați, destul de idealiști. Ei sunt cu capul în nori, sunt visători, dar pot transforma și face lucruri frumoase, fiind creativi. Ei se duc către performanță.

Intenția cu care pornesc părinții atunci când își analizează copiii este să le descopere zilnic potențialul micuților lor și să îi sprijine.

Risotto cu leurdă, sparanghel, ridichi și halloumi în crustă de fistic. Rețeta lui Marcian Vodnar la Super Neatza, 28 ma... Sfeclă Wellington și sushi de post. Rețetele lui chef Nicolai Tand la Super Neatza, 30 martie 2022...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x