Antena Căutare

Ce se va întâmpla cu vremea după ninsorile care au pus stăpânire pe România! Meteorologul Timu Mihai a făcut anunțul: ”Urmează un alt ciclon!”

Ninsoarea a făcut ravagii în mai multe zone din țară, iar veștile de la meteorologi nu sunt deloc bune, întrucât urmează un alt ciclon în România, care va aduce ploi și polei. 

Ninsoarea a făcut ravagii în mai multe zone din țară, iar veștile de la meteorologi nu sunt deloc bune, întrucât urmează un alt ciclon în România, care va aduce ploi și polei.

Conform meteorologului Timu Mihai, în următoarele ore va ninge în mai multe zone din țară.

”În București este decor de iarnă, dar și în regiunile sudice. Acest ciclon care înaintează aduce temperaturi la limita înghețului, tocmai de aceea zăpada care a căzut este apoasă. În continuare, este în vigoare un cod galben pentru Moldova, Carpații Meridionali, Orientali, dar și în Transilvania și Muntenia, precum și Dobrogea, unde așteptăm să se depună și aici un strat consistent de zăpadă. De asemenea, în Dobrogea, vântul va atinge valori de 50-55 de kilometri pe oră.”, a declarat meteorologul Timu Mihai, la ”Neatza cu Răzvan și Dani.

De asemenea, România va fi lovită de mai multe zone din țară.

”Ninsorile vor înceta în zilele următoare, se vor retrage în nordul Moldovei, însă în următoarele zile apare un alt ciclon, fapt pentru care se vor înregistra ploi. Vor scădea temperaturile, ceea ce înseamnă că riscul este crescut pentru polei.”, a declarat acesta la matinalul de la Antena 1.

Nu, nu e glumă! A venit iarna! Cum a intrat Răzvan Simion în platoul de la ”Neatza”! Colegii lui nu s-au bucurat deloc!... Cel mai eficient mod de a preveni gripa! Care sunt beneficiile vaccinului antigripal...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x