Antena Căutare

Cea mai bună rețetă de burger vegetarian! „Brumărel” se face cu multe legume dulci!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a decis să înceapă săptămâna în forță cu o super rețetă de burger vegetarian, ce se face extrem de simplu și rapid!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” a decis să înceapă săptămâna în forță cu o super rețetă de burger vegetarian, ce se face extrem de simplu și rapid!

Cine a spus că burgerul se poate face doar cu carne? Vlăduț ne-a demonstrat de data aceasta că și rețetele vegetariane pot fi extrem de gustoase, dacă știi exact cum să le pregătești.

Burgerul vegetal pregătit de el se numește „Brumărel” și conține chifle de burger, conopidă, ardei capia copți, sfeclă roșie, ghebe murate și dovleac!

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi cum se face acest burger vegetarian delicios! Și dacă vrei să descoperi și alte rețete delicioase, atunci intră pe pagina de delicii a lui Vlădutz de la „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Flavia a fost pusă la ZID de colegii de la „Neatza”! Blonda a rămas fără replică! „Doamne, Măicuța Domnului...”... Ce sunet scoate floarea-soarelui! Te vei duce în primul lan ca să te convingi! (VIDEO)...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x