Antena Căutare

Cea mai bună rețetă de ghiveci italian! „Caponata” are un gust perfect!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a arătat cum se face cea mai bună rețetă de ghiveci italian din lume! „Caponata” se face imediat, cu doar câteva ingrediente!

Vlăduţ, bucătarul priceput de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, a arătat cum se face cea mai bună rețetă de ghiveci italian din lume! „Caponata” se face imediat, cu doar câteva ingrediente!

În bucătăria matinalilor ingredientele pentru cea mai bună rețetă de ghiveci din lume. Se numește „Caponata” și diferă puțin de rețeta românească, dar gustul este genial.

Pentru a pregăti această rețetă de ghiveci italian vei avea nevoie de vinete, ardei, ceapă, măsline, roșii, usturoi, dar şi alte ingrediente delicioase pe care le poți afla din clipul video de mai sus.

Vinetele se taie în cuburi mari și se prăjesc într-o baie de ulei, la foc mare. Apoi se pun pe un șervet absorbant, pentru a elimina excesul de ulei. Punem o tigaie la încins, în care călim ceapa, adăugăm vinetele, ardeiul, usturoiul, roșiile tocate și măslinele, împreună cu caperele, iar spre final adăugăm și niște busuioc.

Urmărește clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” ca să afli mai multe detalii despre această rețetă de ghiveci italian, numită „Caponata”!

Cea mai tare „perlă” de pe Facebook! „Vi sa antemplat vreo data sa antepeneasca...?”... Prințesa Sisi, omagiată la Palatul Ghica! Ziua Regalității are mai multe semnificații decât credeai!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x