Antena Căutare

Imagini interzise cardiacilor! Trei mămici super sexy au făcut spectacol la Neatza, cu exercițiile de fitness ale Dianei Stejereanu

Un moment cu adevărat special din emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani a fost atunci când Diana Stejereanu a făcut un super antrenament cardio, împreună cu tinerele care au ajuns nîn semifinala concursului „Cea mai sexy mămică”!

Diana Stejereanu, celebrul instructor de fitness care ne învață la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani tot ce trebuie să facem pentru a avea un corp de invidiat a făcut alături de Cătălina Cavaleru, Cerasela Ioniță și Marina Moraru, candidate la concursul de „Cea mai sexy mămică”, un super antrenament cu exerciții cardio.

CEA MAI SEXY MĂMICĂ, PROBA DE SPORT LA NEATZA CU RĂZVAN ȘI DANI

E greu să ții pasul cu frumoasa Diana Stejereanu, dar având în vedere cât de bine arată concurentele, cu siguranță putem spune faptul că nu stau prea mult departe de sală, exerciții sau sport!

citește și: Cea mai sexy mămică, semifinalele! Antrenament la saltea cu Simona, Melania și Mădălina |Video

Imagini interzise cardiacilor! Trei mămici super sexy au făcut spectacol la Neatza, cu exercițiile de fitness ale Dianei Stejereanu

Semifinalistele din concursul „Cea mai sexy mămică”, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani

Semifinalistele din concursul „Cea mai sexy mămică”, la emisiunea Neatza cu Răzvan și Dani

Să fii mamă și să arăți și bine poate să fie o adevărată provocare, dar tinerele participante la concurs nu au emoții și consideră că au tot ceea ce le trebuie pentru a câștiga ediția din acest an!

Cât de bine s-au descurcat Cătălina Cavaleru, Cerasela Ioniță și Marina Moraru, participante la concursul „Cea mai sexy mămică”, la proba de fitness? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emsisiunea Neatza cu Răzvan și Dani!

Evaluarea Națională 2020: Informația momentului! Ce trebuie să facă elevii înainte de examen... L-ai văzut în filmul „Liceenii” și te-a făcut să râzi cu lacrimi! Imagini de colecție cu regretatul Costin Mărculescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x