Antena Căutare

Ce-l face fericit pe ”greul greilor”? Ce regrete are? Mike Tyson, unul dintre cei mai mari pugiliști din istorie: ”Cea mai mare greșeala a fost să mă apuc de droguri!”

”Neatza cu Răzvan și Dani” a avut un invitat de seamă, astăzi, în persoana lui Mike Tyson.

”Neatza cu Răzvan și Dani” a avut un invitat de seamă, astăzi, în persoana lui Mike Tyson.

Cel mai titrat pugilist din lume a poposit în platou cu povești dintre cele mai interesate. Despre viață, despre sport, despre ceea ce-l face fericit. Mike ne-a transmis și câteva impresii despre România.

”Clădirea Palatului Parlamentului mi s-a părut extrem de mare, dar cam atât. Am fost primit bine de oamenii din România. În 2005 am avut șansa de a vizita Constanța. Mulți mă văd ca pe „răul Mike Tyson”, dar sunt un om cât se poate de normal. Recunosc, am făcut multe greșeli și poate cea mai mare a fost cea în care m-am apucat de droguri. Dar mi-am dat seama că trebuie să renunț pentru a putea să-mi continui viața”, a povestit, cu sinceritate, invitatul de seamă.

Cum faci un pugilist american să râdă copios? Dani și-a luat-o de la Mike Tyson, în meciul de tenis la dublu

Întrebat ce anume îl face fericit, Mike Tyson a dat cel mai neașteptat răspuns: ”O melodie de dragoste”, a fost răspunsul omului care a fost campionul absolut la categoria grea și care rămâne cel mai tânăr câștigător al titlurilor WBC, WBA și IBF la categoria grea.

Flavia, despre selfie-ul "bot de raţă", postat pe Facebook: ”Mie mi se pare că ai mers cu metroul și s-au înch... Cum faci un pugilist american să râdă copios? Dani și-a luat-o de la Mike Tyson, în meciul de tenis la dublu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x