Antena Căutare

Au adus jocurile de pe bătătură la ”Neatza”, în a doua zi de Paște! Cum și-au făcut cucuie în cap cu lingurile de lemn

Cea de-a doua zi de Paște a adus distracție pe cinste în platoul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar matinalii s-au distrat pe cinste. 

Cea de-a doua zi de Paște a adus distracție pe cinste în platoul de la ”Neatza cu Răzvan și Dani”, iar matinalii s-au distrat pe cinste.

Într-un decor pe cinste, matinalii au avut invitați speciali și, evident, n-au lipsit nici jocurile caracteristice. De această dată, însă, Dani Oțil a adus un joc nou, cu totul și cu totul inedit.

Mai exact, matinalul i-a provocat pe colegi să se joace cu lingurile de lemn.

”Vreau să readucem tradiția și jocurile de pe bătătură. Am luat de pe internet un joc nou și l-am adus aici, în platoul emisiunii”, a spus Dani.

Astfel, Dani s-a jucat cu Georgică cu lingurile de lemn. Fiecare dintre ei a trebuit să țină o lingură de lemn în gură și, folosindu-și puterea mușchilor, să-l lovească pe celălalt.

Cine a ieșit ”șifonat” din acest joc, află în clipul de mai sus!

Răzvan și Dani petrec a doua zi de Paște printre găini, cocoși și iepurași:"Am decis să ne întoarcem pe vechile mel... Marian Duță a petrecut a doua zi de Paște cu prietenii, la București: ”Am cerut ajutor, acasă am doliu pe frigider!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x