Live acumNeatza cu Razvan si Dani
Prime Time 20:30Poftiţi pe la noi: Poftiţi la Nea Marin! (r)

Joc de bărbați adevărați! Cum te joci cu șlapul și sticla de detergent (VIDEO)

Dimineață de senzație la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce simpaticul Cătălin Oprișan ne-a dezvăluit cum stă treaba cu cel mai tare joc de petrecere!

Dimineață de senzație la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, după ce simpaticul Cătălin Oprișan ne-a dezvăluit cum stă treaba cu cel mai tare joc de petrecere!

Când mai mulți bărbați se adună acasă la vreun prieten este aproape inevitabil să nu se lase și cu jocuri de petrecere.

De data aceasta, Cătălin Oprișan a găsit un clip video viral în care doi tineri se apucă de jucat ceva extrem de...imprevizibil! Unul ține un șlap, celălalt o bucată de material. Regula jocului? Un fel de leapșa în care fiecare se ferește să fie atins de către adversar. Pe podea se toarnă niște detergent, ca treaba să...fie mai ușoară!

Doar că, la un moment dat, unul dintre ei trișează și situația devine mai mult decât amuzantă! Ce s-a întâmplat mai exact? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro