Live acumObservator Sport
Prime Time 20:00iUmor

Vrei să ai un abdomen cu pătrățele? Cele mai eficiente exerciții! Răzvan Simion: „Eu vreau dictando, nu foaie de matematică! - Video

Cele mai eficiente exerciții pentru un abdomen plat, cu pătrățele, a fost prezentat de antrenorul Răzvan Stratulat, vineri, la „Neatza cu Răzvan și Dani”.

„Toată lumea vrea să obțină repede un abdomen cu pătrățele. Trebuie să muncim pentru asta și trebuie să avem și o nutriție adecvată.”, a spua antrenorul Răzvan Stratulat.

„Dacă nutriția nu este pusă la punct, exercițiile pot fi cât de variate vreți voi, rezulatele vor fi destul de mici”, a subliniat el.

Răzvan Simion a recunoscut, însă, că el nu vrea un abdoment ca o foaie de matematică, cum vrea toată lumea. „Eu, dictando!”, a spus matinalul.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Cele mai noi stiri
Lajumate.ro