Antena Căutare

Centurioni și gladiatori, în platoul de la Neatza! "Om în toată firea, umbli în rochie la televizor" |Video

Centurioni și gladiatori, coifuri și armuri, o scenetă parcă ruptă dintr-un război din perioada Imperiului Roman. PLatoul de la "Neatza" a fost cucerit de cascadorii profesioniști care au oferit un spectacol senzațional, cum doar în filme ți-e dat să vezi.

Cosmin Pădureanu și echipa sa de cascadori,au fost în direct, la Neatza cu Răzvan și Dani. Cascadorul a concurat în cadrul show-ului "Ultimul Trib", filmat în Madagascar.

Cosmin este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cascadori români.

O corecție dureroasă, dar haioasă! Cum sunt pedepsiți cei care nu poartă mască de protecție, în India! | Video

În platoul de la Neatza, cascadori, ne-au prezentat un spectacol de lupta, pe care echipa lor intenționează să-l facă la Arenele Romane, dar si în mai multe locații din țără.

Coifuri și armuri, parcă venite direct din perioada Imperiului Roman, dar și lupte s-au desfășurat în platoul de la Neatza.

Echipa de cascadori au oferit un spectacol de senzație, inspirat din istorie. Peste o sută de oameni fac parte din echipa profesionistă, care intenționează să presteze spectacole în întreaga țăra , și sa aduca o mica parte din istorie în ateția publicului.

Costumația spectaculoasă a cascadorilor l-a uimit pe Dani, care a profitat de moment pentru a face haz pe seama talentatului cascador.

"Om în toată firea, umbli în rochie la televizor"

Urmăriți mai multe, accesând clipul video de mai sus, difuzat la Neatza cu Răzvanși Dani.

O corecție dureroasă, dar haioasă! Cum sunt pedepsiți cei care nu poartă mască de protecție, în India! | Video... Paranghelie într-un supermarket din București, cu băutura de la rafturi! Imagini cu petrecerea indivizilor...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x