Live acumAcces Direct
Prime Time 20:00Chefi la cuţite

Ceremonie inedită în orașul natal: Simona Halep și-a prezentat trofeul! Constănțenii i-au scandal numele pe străzi

Simona Halep a fost sărbătorită pentru triumful de la Wimbledon şi în oraşul natal, Constanţa. Frumoasă tenismenă a făcut turul orașului cu trofeul de la Wimbledon.

Simona Halep a fost sărbătorită pentru triumful de la Wimbledon şi în oraşul natal, Constanţa. Tenismena născută la malul mării a făcut turul orașului cu trofeul câștigat, într-un autocar inscriptionat special pentru acest eveniment.

Mii de oameni s-au strâns în Piața Ovidiu din centrul vechi al Constanței pentru a o primi cu aplauze pe campioană. I-au scandat numele și s-au arătat mândri că Simona Halep s-a născut acolo.

Simona Halep a mulţumit oamenilor din Constanţa, antrenorilor şi familiei, subliniind că are un invitat special la ceremonie, pe nepoţica ei.

"Sunt foarte emoţionată că au venit atâţia oameni să vadă acest trofeu. Drumul nu a fost uşor. Toţi copiii să creadă în ei, să creadă că nimic nu este imposibil, vă mulţumesc că sunteţi alături de mine", a spus Halep, care şi-a luat în braţe nepoţica de trei ani, Tania.

La finalul ceremoniei, Halep, alături de câţiva copii, au aruncat mingi de tenis cu autograful sportivei înspre public.

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! 

Fanatik.ro
Cele mai noi stiri
Lajumate.ro