Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Certuri în cuplu sau momente tandre? Ce ți-a pregătit horoscopul dragostei, în funcție de zodie

 

Frumoasa Amalia de la „Neatza cu Răzvan și Dani” ne-a prezentat surprizele pregătite de astre în horoscopul iubirii! Pe tine te așteaptă momente de tandrețe sau certuri în cuplu?

Berbec. Ar fi bine să nu va răzgândiți în privința unei activități planificate pentru astăzi împreună cu partenerul de viață, fiindcă riscați să tensionați relația.

Taurii sunt sfătuiți să mai țină cont și de părerile celor din jur dacă nu vor să aibă probleme, în timp ce gemenii trebuie să acorde mai multă atenție partenerului de cuplu.

Leii trebuie să se tempereze și să mai lase reproșurile deoparte, în timp ce balanțele ar putea întâmpina probleme în relație.

Urmărește clipul video de mai sus ca să vezi ce ți-a pregătit horoscopul dragostei, în funcție de zodie!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
50 DE ANI DE LA PRIMA ASELENIZARE

vezi mai multe