Antena Căutare

Chef Florin Dumitrescu face surprize culinare pentru echipa de la „Neatza”! Și pentru cei doi fițoși avem burgerul cu fois gras și trufe”

Echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a intrat în bucătărie alături de chef Florin Dumitrescu și ajutoarele sale, pentru a pregăti o super rețetă!

Echipa de la „Neatza cu Răzvan și Dani” a intrat în bucătărie alături de chef Florin Dumitrescu și ajutoarele sale, pentru a pregăti o super rețetă!

Juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a prezentat cum stă treaba cu burgerul gourmet, în care există o adevărată surpriză pentru papilele gustative.

„Pentru Flavia și Amalia recomand burgerul cu creveți. Și pentru cei doi fițoși de la Neatza avem burgerul cu fois gras și trufe”

Bancul acesta te va face garantat să râzi toată ziua! „Ai fost mereu alături de mine, iubito!”

Cum arată minunățiile culinare făcute de Florin Dumitrescu? Află în clipul video de mai sus!

Doi metri și ceva de talent curat! Cel mai înalt magician din România a venit să facă spectacol de zile mari la „Neatza”... Supărat pe Flavia, Dani Oțil a vrut să-i aplice o corecție de zile mari! S-a lăsat cu ceartă în platou! „Te spun lu' mam...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x