Antena Căutare

Cinema Neatza, o nouă provocare la „Neatza cu Răzvan și Dani"! Lavinia Pârva a trebuit să ghicească titluri de filme scrise cu… emoticoane - VIDEO

Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani", Lavinia Pârva a fost provocată de Dani Oțil să ghicească titluri de filme scrie cu emoticoane.

Invitată la „Neatza cu Răzvan și Dani", Lavinia Pârva a fost provocată de Dani Oțil să ghicească titluri de filme scrie cu emoticoane.

Prima astfel de „ghicitoare” cu emoticoane nu i-a pus probleme Laviniei Pârva, care și-a dat seama imediat despre ce film este vorba.

Provocarea s-a transformat, însă, într-una și pentru prezentatori.

Cum s-a descurcat Lavinia Pârva, dar și prezentatorii, puteți vedea în clipul de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani".

Dincolo de această provocare, Lavinia Pârva a cântat melodia „E sărbătoare, e Crăciun" în platoul emisiunii „Neatza cu Răzvan și Dani”. Urmăriți momentul în clipul de mai jos.

SPECTACOL! Freestay a cântat cu veselie „O, ce veste minunată!", așa cum nu ai mai ascultat-o vreodată! Trebuie să ... Doamne, îți dau lacrimile! Marcel Pavel a cântat dumnezeiește „Galbenă gutuie", la „Neatza cu Răzvan și Dani”. Ce d...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x