Antena Căutare

Cleopatra Stratan e din ce în ce mai frumoasă! Și-a schimbat look-ul și a lansat o piesă nouă, "Pupă-mă"

Pe Cleopatra Stratan o știi de când era de-o șchioapă, avea doar trei ani când a lansat "Ghiță" și a cucerit România. Să tot fi trecut ceva timp de atunci, căci acum Cleopatra e o femeie în devenire și este din ce în ce mai frumoasă. Recent, artista a lansat "Pupă-mă", cea mai nouă piesă din repertoriu.

Pe Cleopatra Stratan o știi de când era de-o șchioapă, avea doar trei ani când a lansat "Ghiță" și a cucerit România. Să tot fi trecut ceva timp de atunci, căci acum Cleopatra e o femeie în devenire și este din ce în ce mai frumoasă.

Recent, artista a lansat "Pupă-mă", cea mai nouă piesă din repertoriu. O ascultați și îi vedeți și videoclipul, în premieră, la "Neatza".

Cleopatra Stratan, invitată la "Neatza cu Răzvan și Dani", lansează single-ul "Pupă-mă" cu un videoclip vesel, de vară, filmat pe plajele din Grao și Benicassim. Videoclipul este regizat de Iura Luncașu, iar filmările s-au desfășurat în Estul Spaniei, în regiunea Castellon de la Plana.

Vă invităm să vedeți parcursul Cleopatrei Stratan, încă de pe vremea când cânta "Ghiță, te aștept diseară la portiță".

În anul 2009, invitată specială la "Neatza", Cleopatra Stratan a vorbit despre fratiorul ei de numai un an, la vremea respectivă, dar și despre animalutele pe care le are acasa.

Preocupările s-au schimbat între timp, astfel că, după ce a intrat într-un con de umbră, Cleopatra a revenit pe piața muzicală din România, uimind pe toată lumea cu frumusețea ei, dar nu de copilă, ci de adolescentă de această dată.

"6, Vine Bacu'"! Piesa asta va fi imnul elevilor care dau Bacalaureatul în iunie, anul acesta... Grivei plimbă găina! Zi de zi, un câine își duce „prietena” la plimbare prin orașul Câmpulung Moldovenesc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia)
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 5: Vânătă umplută (Vânătă Papoutsakia) Marti, 30.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x