Antena Căutare

„Gura mare!”. Codin Maticiuc a fost făcut fericit de Ramona Olaru! Răzvan Simion și Dani Oțil n-au avut niciodată guri mai mari! Video

Codin Maticiuc a fost făcut fericit de Ramona Olaru, în direct, joi, la „Neatza cu Rzvan și Dani”, în cadrul unei provocări în timpul căreia, ei bine... Răzvan Simion și Dani Oțil au avut gurile mai mari ca oricând. La propriu!

Mai exact, Codin Maticiuc și Matei Dima, alias BRomania, au mimat replici din filme celebre cu gutiera în gură, alături de Răzvan Simion și Dani Oțil.

Când a întâmpinat probleme în a-și pune gutiera, Codin Maticiuc și-a exprimat dorința de a fi ajutat de splendida Ramona Olaru.

„Gura mare!”, i-a spus ea, dar n-a ținut! Gutiera i-a pus mari probleme lui Codin Maticiuc.

Cum s-au descurcat Codin Maticiuc și Matei Dima, alias Bromania, alături de Răzvan Simion și Dani Oțil, la acest joc, puteți vedea în clipul de mai sus din cel mai iubit matinal, „Neatza cu Răzvan și Dani”.

De asemenea, în platoul de la „Neatza cu Răzvan și Dani”, Codin Maticiuc și Matei Dima, alias BRomania, au făcut dezvăluiri din cea mai tare comedie românească din anul 2020, „Miami Bici". S-au sărutat pe gură! Detalii, în clipul de mai jos.

Ups! Dani Oțil a dat din casă, din cauza unui MiniRăzvan și unui MiniDani! Ce greșeală a făcut de Ziua îndrăgostiților... Bella Santiago și-a luat permisul de conducere! De câte ori a dat examenul. „Am reușit când l-am dat în română” - Video...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x