Neatza cu Razvan si Dani

LUNI-VINERI | ora 08.00

Comedia românească nu se termină niciodată! Cum se repară o groapă în Bistrița (VIDEO)

 

În cazul în care credeai că le-ai văzut pe toate în România, cu siguranță te-ai înșelat! Un șofer a filmat cum se astupă o groapă în Bistrița, iar clipul video face senzație pe internet!

Părea o zi ca oricare alta, în care muncitorii încercau să asfalteze și să astupe gropile din Sângeorz-Băi. 

Totuși, la un moment dat, oamenii au lăsat treaba pe care abia o începuseră și au plecat! Motivul? Află totul urmărind clipul video de mai sus din emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani”, unde găsești mereu faze tari!

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Neatza cu Răzvan şi Dani, nu e panica :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/neatza-cu-razvan-si-dani şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/neatzacurazvansidani/, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/NeatzaAntena1.

➡️ 😎 Toate ediţiile matinalului Neatza cu Răzvan şi Dani  le găseşti integral pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/4oYQSJo. Poţi urmări şi LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Intră acum! facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI